Nabeschouwing Stade Rennes U19 - Maccabi Petah Tikva U19 (2-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 6 november 2019 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Stade Rennes U19 het woensdag 6 november 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Petah Tikva U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Piverdière in Rennes.

Via de Stade Rennes U19 - Maccabi Petah Tikva U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stade Rennes U19 - Maccabi Petah Tikva U19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Stade Rennes U19 en Maccabi Petah Tikva U19 is onder leiding van scheidsrechter Genc Nuza geëindigd in een 2-0 overwinning voor Stade Rennes U19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 43 minuten. S. Boey maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Stade Rennes U19 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Stade Rennes U19 vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Waflart op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Stade Rennes U19.

LIVE Stade Rennes U19 - Maccabi Petah Tikva U19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stade Rennes U19 - Maccabi Petah Tikva U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Maccabi Petah Tikva U19 Gele kaart voor E. Azoulay Maccabi Petah Tikva U19
42' Gele kaart Maccabi Petah Tikva U19 Gele kaart voor Maccabi Petah Tikva U19
43' Penalty Stade Rennes U19 Penalty S. Boey Stade Rennes U19 1-0
53' Wissel Maccabi Petah Tikva U19 Wissel Y. Songauker voor T. Benbenisty Maccabi Petah Tikva U19
63' Gele kaart Stade Rennes U19 Gele kaart voor S. Boey Stade Rennes U19
64' Wissel Maccabi Petah Tikva U19 Wissel E. Abadi voor E. Bader Maccabi Petah Tikva U19
74' Wissel Stade Rennes U19 Wissel L. Tchaouna voor J. Kadile Stade Rennes U19
79' Wissel Stade Rennes U19 Wissel E. Waflart voor M. Abline Stade Rennes U19
85' Doelpunt Stade Rennes U19 Doelpunt E. Waflart Stade Rennes U19 2-0
88' Gele kaart Maccabi Petah Tikva U19 Gele kaart voor M. Meir Maccabi Petah Tikva U19
90' Gele kaart Maccabi Petah Tikva U19 Gele kaart voor L. Abada Maccabi Petah Tikva U19
90' Wissel Maccabi Petah Tikva U19 Wissel D. Shimon voor D. Kadur Maccabi Petah Tikva U19
Video hoogtepunten en samenvatting Stade Rennes U19 - Maccabi Petah Tikva U19
Opstellingen Stade Rennes U19 - Maccabi Petah Tikva U19
De opstellingen van Stade Rennes U19 en Maccabi Petah Tikva U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.