Nabeschouwing Valencia O19 - Manchester United O19 (1-2) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 12 december 2018 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Valencia O19 het woensdag 12 december 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Manchester United O19.

Via de Valencia O19 - Manchester United O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia O19 - Manchester United O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Valencia O19 en Manchester United O19 is onder leiding van scheidsrechter Laurent Kopriwa geëindigd in een 1-2 overwinning voor Manchester United O19. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Jordi Escobar, waarmee Valencia U19 met 1-0 de leiding nam. Manchester United U19 kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Burkart, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette A. Barlow zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Manchester United U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Laurent Kopriwa, waardoor Manchester United O19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Valencia O19 - Manchester United O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia O19 - Manchester United O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor Guillem Molina Valencia U19
13' Doelpunt Valencia U19 Doelpunt Jordi Escobar Valencia U19 1-0
37' Doelpunt Manchester United U19 Doelpunt N. Burkart met assist van T. Chong Manchester United U19 1-1
38' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor Carlos Pérez Valencia U19
39' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor José Pascual Valencia U19
42' Doelpunt Manchester United U19 Doelpunt A. Barlow met assist van L. Ramazani Manchester United U19 1-2
57' Wissel Valencia U19 Wissel F. Estacio voor Perez Martinez Valencia U19
57' Wissel Valencia U19 Wissel Martín Lapeña voor Carlos Pérez Valencia U19
57' Wissel Valencia U19 Wissel G. Moya voor Pablo Jiménez Valencia U19
64' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor Óscar Poveda Valencia U19
66' Wissel Manchester United U19 Wissel M. Helm voor A. Barlow Manchester United U19
67' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor F. Estacio Valencia U19
70' Wissel Valencia U19 Wissel Sergio Bono voor Óscar Poveda Valencia U19
70' Wissel Manchester United U19 Wissel L. Bejger voor G. Tanner Manchester United U19
70' Wissel Manchester United U19 Wissel H. Neville voor L. Ercolani Manchester United U19
75' Wissel Manchester United U19 Wissel S. Shoretire voor N. Burkart Manchester United U19
75' Wissel Manchester United U19 Wissel O. Denham voor R. Devine Manchester United U19
77' Gele kaart Manchester United U19 Gele kaart voor L. Ramazani Manchester United U19
80' Wissel Valencia U19 Wissel Muñoz Garre voor Jordi Escobar Valencia U19
93' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor Muñoz Garre Valencia U19
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia O19 - Manchester United O19
Opstellingen Valencia O19 - Manchester United O19
De opstellingen van Valencia O19 en Manchester United O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.