Nabeschouwing Zenit U19 - Olympique Lyon O19 (3-1) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 27 november 2019 - 12:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Zenit U19 het woensdag 27 november 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon O19.

Via de Zenit U19 - Olympique Lyon O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit U19 - Olympique Lyon O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Zenit U19 en Olympique Lyon O19 is onder leiding van scheidsrechter Zaven Hovhannisyan geëindigd in een 3-1 overwinning voor Zenit U19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Shamkin, waarmee Zenit U19 met 1-0 de leiding nam. Zenit U19 vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Kosarev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Zenit U19, waarmee K. Kravtsov zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Zenit U19 kreeg een penalty toegewezen in de 74e minuut, die werd genomen door K. Schetinin. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan. Na 92 minuten deed F. Da Silva iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Olympique Lyon U19 werd verkleind tot 3-1.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Zenit U19.

LIVE Zenit U19 - Olympique Lyon O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit U19 - Olympique Lyon O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Zenit U19 Doelpunt D. Shamkin met assist van D. Prokhin Zenit U19 1-0
37' Doelpunt Zenit U19 Doelpunt K. Kosarev met assist van I. Vakhania Zenit U19 2-0
45' Wissel Zenit U19 Wissel D. Knyazev voor D. Shamkin Zenit U19
46' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel M. Duku voor A. Gouiri Olympique Lyon U19
46' Doelpunt Zenit U19 Doelpunt K. Kravtsov Zenit U19 3-0
53' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor K. Schetinin Zenit U19
55' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel B. Barcola voor H. Tebily Olympique Lyon U19
61' Wissel Zenit U19 Wissel N. Simdyankin voor R. Nogtev Zenit U19
69' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel D. Dib voor H. Bora Olympique Lyon U19
70' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel M. Gusto voor E. Wissa Olympique Lyon U19
74' Penalty gemist Zenit U19 Penalty gemist K. Schetinin Zenit U19
76' Gele kaart Olympique Lyon U19 Gele kaart voor M. Bard Olympique Lyon U19
76' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor D. Prokhin Zenit U19
80' Gele kaart Olympique Lyon U19 Gele kaart voor P. Kalulu Kyatengwa Olympique Lyon U19
82' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel F. Da Silva voor C. Augarreau Olympique Lyon U19
82' Wissel Zenit U19 Wissel G. Karginov voor V. Simutenkov Zenit U19
83' Wissel Zenit U19 Wissel I. Bychkov voor M. Smirnov Zenit U19
92' Doelpunt Olympique Lyon U19 Doelpunt F. Da Silva Olympique Lyon U19 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit U19 - Olympique Lyon O19
Opstellingen Zenit U19 - Olympique Lyon O19
De opstellingen van Zenit U19 en Olympique Lyon O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.