Nabeschouwing Zrinjski O19 - Midtjylland O19 (0-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 26 november 2019 - 13:30 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Zrinjski O19 het dinsdag 26 november 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Midtjylland O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bijeli Brijeg in Mostar.

Via de Zrinjski O19 - Midtjylland O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zrinjski O19 - Midtjylland O19 (0-0)

De UEFA Youth League 2019/2020 wedstrijd tussen Zrinjski O19 en Midtjylland O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor B. Boskovic van Zrinjski U19. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 51e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Midtjylland O19, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Zrinjski O19, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vitaliy Romanov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Zrinjski O19 - Midtjylland O19 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zrinjski O19 - Midtjylland O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Zrinjski U19 Gele kaart voor I. Basic Zrinjski U19
35' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor P. Hannola Midtjylland U19
36' Gele kaart Zrinjski U19 Gele kaart voor B. Boskovic Zrinjski U19
51' Tweede gele kaart Zrinjski U19 Tweede gele kaart voor B. Boskovic Zrinjski U19
54' Wissel Zrinjski U19 Wissel S. Tuka voor I. Kurbasa Zrinjski U19
69' Wissel Midtjylland U19 Wissel O. Fraulo voor P. Hannola Midtjylland U19
73' Wissel Zrinjski U19 Wissel I. Bosnjak voor M. Ramljak Zrinjski U19
73' Wissel Zrinjski U19 Wissel R. Miceta voor S. Tiro Zrinjski U19
82' Wissel Midtjylland U19 Wissel A. Kaiser voor V. Lind Midtjylland U19
89' Wissel Midtjylland U19 Wissel F. Heiselberg voor D. Simsir Midtjylland U19
91' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor O. Fraulo Midtjylland U19
93' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor A. Kaiser Midtjylland U19
Video hoogtepunten en samenvatting Zrinjski O19 - Midtjylland O19
Opstellingen Zrinjski O19 - Midtjylland O19
De opstellingen van Zrinjski O19 en Midtjylland O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.