Nabeschouwing APOEL O19 - Kairat O19 (1-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt APOEL O19 het woensdag 29 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kairat O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Makareio Stadio in Lefkosía.

Via de APOEL O19 - Kairat O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL O19 - Kairat O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2021/2022 wedstrijd tussen APOEL O19 en Kairat O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Kairat U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Omatay. APOEL U19 kwam na 13 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Satsias, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 33e minuut kreeg Y. Trufanov van Kairat U19 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Kairat U19 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE APOEL O19 - Kairat O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL O19 - Kairat O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Kairat U19 Doelpunt M. Omatay Kairat U19 0-1
13' Doelpunt APOEL U19 Doelpunt G. Satsias APOEL U19 1-1
31' Gele kaart Kairat U19 Gele kaart voor Y. Trufanov Kairat U19
33' Tweede gele kaart Kairat U19 Tweede gele kaart voor Y. Trufanov Kairat U19
42' Gele kaart Kairat U19 Gele kaart voor T. Anarbekov Kairat U19
54' Wissel APOEL U19 Wissel S. Feneridis voor M. Paraskeva APOEL U19
64' Wissel APOEL U19 Wissel A. Anagnostou voor G. Satsias APOEL U19
64' Wissel APOEL U19 Wissel S. Charalambous voor A. Papadopoulos APOEL U19
66' Gele kaart APOEL U19 Gele kaart voor S. Suleiman APOEL U19
66' Wissel Kairat U19 Wissel N. Toleukhanov voor G. Kenzhebek Kairat U19
75' Wissel Kairat U19 Wissel Z. Kukeyev voor M. Omatay Kairat U19
75' Wissel Kairat U19 Wissel A. Rakhimzhanov voor A. Meleshenko Kairat U19
78' Wissel APOEL U19 Wissel A. Serafides voor S. Suleiman APOEL U19
78' Wissel APOEL U19 Wissel I. Tsoutsouki voor I. Toumazos APOEL U19
84' Gele kaart APOEL U19 Gele kaart voor M. Kokkinoftas APOEL U19
87' Gele kaart APOEL U19 Gele kaart voor A. Anagnostou APOEL U19
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL O19 - Kairat O19
Opstellingen APOEL O19 - Kairat O19
De opstellingen van APOEL O19 en Kairat O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing APOEL O19 - Kairat O19

APOEL O19 en Kairat O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dejan Jakimovski en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat APOEL O19 en Kairat O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.