Nabeschouwing Barcelona O19 - Benfica O19 (0-3) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Barcelona O19 het dinsdag 23 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Johan Cruyff in Sant Joan Despí.

Via de Barcelona O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - Benfica O19 (0-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Barcelona O19 en Benfica O19 is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 0-3 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Martim Neto, waarmee Benfica U19 met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 50e minuut voor dat Benfica U19 via Tomás Araújo op 0-2 kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Benfica U19, waarmee Pedro Santos zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jérémie Pignard, waardoor Benfica O19 dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barcelona O19 - Benfica O19 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel Benfica U19 Wissel João Neves voor C. Ndour Benfica U19
30' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Martim Neto met assist van João Neves Benfica U19 0-1
38' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Miquel Juanola Barcelona U19
50' Penalty Benfica U19 Penalty Tomás Araújo Benfica U19 0-2
46' Wissel Benfica U19 Wissel Luís Hemir voor João Resende Benfica U19
46' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Estanis Barcelona U19
54' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor João Neves Benfica U19
64' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Pedro Santos met assist van João Tomé Benfica U19 0-3
65' Wissel Barcelona U19 Wissel B. Saidou voor Miquel Juanola Barcelona U19
65' Wissel Barcelona U19 Wissel Arnau Solà voor Estanis Barcelona U19
67' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Txus Alba Barcelona U19
73' Wissel Barcelona U19 Wissel Victor Barberá voor Fabián Luzzi Barcelona U19
73' Wissel Barcelona U19 Wissel Z. Abdelkader voor Fermin Lopez Barcelona U19
81' Wissel Benfica U19 Wissel João Neto voor Pedro Santos Benfica U19
83' Wissel Barcelona U19 Wissel Jorge Alastuey voor Marc Casadó Barcelona U19
87' Wissel Benfica U19 Wissel Martim Ferreira voor João Tomé Benfica U19
87' Wissel Benfica U19 Wissel Ricardo Marques voor Diego Moreira Benfica U19
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona O19 - Benfica O19
Opstellingen Barcelona O19 - Benfica O19
Voorbeschouwing Barcelona O19 - Benfica O19

Barcelona O19 en Benfica O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérémie Pignard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona O19 en Benfica O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 29 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica O19. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barcelona O19 als Benfica O19 wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Barcelona O19 1
Winst Benfica O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona O19 op een 3e positie staat, terwijl we Benfica O19 terugvinden op de 2e plaats.