Nabeschouwing Besiktas O19 - Ajax O19 (0-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 24 november 2021 - 12:30 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Besiktas O19 het woensdag 24 november 2021 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Ajax O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas O19 - Ajax O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas O19 - Ajax O19 (0-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Besiktas O19 en Ajax O19 is onder leiding van scheidsrechter Volen Chinkov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ajax O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. A. van Axel Dongen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ajax U19 vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 87e minuut kreeg J. Banel van Ajax U19 voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ajax U19 de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 91e minuut moest Besiktas U19 verder met een man minder nadat N. Bilgic een rode kaart had gekregen. Het lukte Besiktas O19 in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 91e minuut moest Ajax U19 verder met een man minder, nadat M. Milovanovic een tweede gele kaart kreeg.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Volen Chinkov, waardoor Ajax O19 de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Besiktas O19 - Ajax O19 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas O19 - Ajax O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor B. S. Yildiz Besiktas U19
13' Penalty Ajax U19 Penalty A. van Axel Dongen Ajax U19 0-1
29' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor S. E. Terzi Besiktas U19
30' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor E. Delibas Besiktas U19
30' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor P. Aning Ajax U19
46' Wissel Besiktas U19 Wissel A. Demir voor D. E. Tiknaz Besiktas U19
60' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor A. van Axel Dongen Ajax U19
64' Wissel Besiktas U19 Wissel H. Cicek voor E. Ilkhan Besiktas U19
65' Wissel Ajax U19 Wissel R. Sarfo voor G. O. Misehouy Ajax U19
65' Wissel Ajax U19 Wissel E. Dall voor C. Rasmussen Ajax U19
65' Wissel Ajax U19 Wissel N. Chourak voor O. Agougil Ajax U19
69' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor J. Banel Ajax U19
69' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor M. Milovanovic Ajax U19
76' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor R. Sarfo Ajax U19
78' Wissel Ajax U19 Wissel C. Van Bohemen voor P. Aning Ajax U19
80' Wissel Besiktas U19 Wissel S. Kilicsoy voor B. Cisse Besiktas U19
87' Tweede gele kaart Ajax U19 Tweede gele kaart voor J. Banel Ajax U19
91' Rode kaart Besiktas U19 Rode kaart voor N. Bilgic Besiktas U19
91' Tweede gele kaart Ajax U19 Tweede gele kaart voor M. Milovanovic Ajax U19
91' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor E. Bilgin Besiktas U19
91' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor J. Brandes Ajax U19
93' Wissel Ajax U19 Wissel A. Oughcha voor E. Dall Ajax U19
95' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor O. Agrap Besiktas U19
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas O19 - Ajax O19
Opstellingen Besiktas O19 - Ajax O19
De opstellingen van Besiktas O19 en Ajax O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.