Nabeschouwing Besiktas O19 - Sporting CP O19 (1-3) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 13:30 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Besiktas O19 het dinsdag 19 oktober 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas O19 - Sporting CP O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas O19 - Sporting CP O19 (1-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Besiktas O19 en Sporting CP O19 is onder leiding van scheidsrechter Peter Kjærsgaard-Andersen geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sporting CP O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor G. Batista in de 12e minuut, waardoor Sporting CP U19 met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 40 minuten was het D. Travassos die Sporting CP U19 op een 0-1 voorsprong zette. In de 48e minuut kreeg O. Agrap van Besiktas U19 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Besiktas U19 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde E. Delibas de gelijkmaker voor Besiktas U19 in de 49e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 60e was het Sporting CP U19 dat op voorsprong kwam te staan na een goal van C. F. Camara Lamba. Na 86 minuten kwam Sporting CP U19 op een veiligere 1-3 voorsprong na een goal van S. Loureiro Carvalho Justo.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sporting CP O19.

LIVE Besiktas O19 - Sporting CP O19 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas O19 - Sporting CP O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Rode kaart Sporting CP U19 Rode kaart voor G. Batista Sporting CP U19
16' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor K. Yagci Besiktas U19
17' Wissel Sporting CP U19 Wissel E. Fernandes voor K. Felix Sporting CP U19
37' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor G. Esteves Sporting CP U19
38' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor R. Veiga Sporting CP U19
38' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor S. E. Terzi Besiktas U19
40' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt D. Travassos met assist van G. Esteves Sporting CP U19 0-1
44' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor O. Agrap Besiktas U19
48' Tweede gele kaart Besiktas U19 Tweede gele kaart voor O. Agrap Besiktas U19
46' Wissel Besiktas U19 Wissel A. Demir voor K. Yagci Besiktas U19
49' Doelpunt Besiktas U19 Doelpunt E. Delibas met assist van E. Ilkhan Besiktas U19 1-1
60' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt C. F. Camara Lamba met assist van L. Dias Sporting CP U19 1-2
70' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor S. Kilicsoy Besiktas U19
70' Wissel Besiktas U19 Wissel N. Bilgic voor S. Kilicsoy Besiktas U19
70' Wissel Besiktas U19 Wissel B. S. Yildiz voor A. Soveregin Besiktas U19
73' Wissel Sporting CP U19 Wissel R. Ribeiro voor Y. Chermiti Sporting CP U19
73' Wissel Sporting CP U19 Wissel D. Cabral voor L. Dias Sporting CP U19
76' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor E. Ilkhan Besiktas U19
83' Wissel Sporting CP U19 Wissel S. Loureiro Carvalho Justo voor M. Fernandes Sporting CP U19
86' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt S. Loureiro Carvalho Justo met assist van D. Travassos Sporting CP U19 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas O19 - Sporting CP O19
Opstellingen Besiktas O19 - Sporting CP O19
De opstellingen van Besiktas O19 en Sporting CP O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Besiktas O19 - Sporting CP O19

Besiktas O19 en Sporting CP O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Kjærsgaard-Andersen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Besiktas O19 en Sporting CP O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Besiktas O19 0
Winst Sporting CP O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas O19 op een 4e positie staat, terwijl we Sporting CP O19 terugvinden op de 3e plaats.