Nabeschouwing Chelsea O19 - Zenit U19 (3-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 14 september 2021 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Chelsea O19 het dinsdag 14 september 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Zenit U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Cobham Training Centre in Stoke d'Abernon.

Via de Chelsea O19 - Zenit U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea O19 - Zenit U19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Chelsea O19 en Zenit U19 is onder leiding van scheidsrechter Robert Hennessy geëindigd in een 3-1 overwinning voor Chelsea O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door E. Kim, waarmee Zenit U19 met 0-1 de leiding nam. Chelsea U19 kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Webster, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut moest Zenit U19 verder met een man minder nadat A. Kasimov een rode kaart had gekregen.

H. Vale zette Chelsea U19 even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Robert Hennessy toegekende penalty wist te benutten. Na 72 minuten werd de voorsprong voor Chelsea U19 vergroot nadat J. Soonsup-Bell de 3-1 wist te scoren. Na 88 minuten was het H. Vale van Chelsea U19 de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 2-1 bleef.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Chelsea O19.

LIVE Chelsea O19 - Zenit U19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea O19 - Zenit U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor E. Emelianov Zenit U19
20' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor L. Hall Chelsea U19
29' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor J. Soonsup-Bell Chelsea U19
35' Doelpunt Zenit U19 Doelpunt E. Kim Zenit U19 0-1
52' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt C. Webster Chelsea U19 1-1
56' Wissel Zenit U19 Wissel V. Saus voor I. Rodionov Zenit U19
56' Wissel Zenit U19 Wissel M. Troshchenkov voor E. Emelianov Zenit U19
57' Wissel Chelsea U19 Wissel B. Gee voor B. Humphreys Chelsea U19
60' Wissel Chelsea U19 Wissel J. Haigh voor C. Webster Chelsea U19
67' Wissel Zenit U19 Wissel V. Murzakov voor A. Zigangirov Zenit U19
68' Rode kaart Zenit U19 Rode kaart voor A. Kasimov Zenit U19
69' Penalty Chelsea U19 Penalty H. Vale Chelsea U19 2-1
72' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt J. Soonsup-Bell met assist van H. Vale Chelsea U19 3-1
75' Wissel Zenit U19 Wissel S. Kotov voor A. Belokhonov Zenit U19
75' Wissel Zenit U19 Wissel R. Mikhailovskii voor E. Kim Zenit U19
77' Wissel Chelsea U19 Wissel B. Fiabema voor L. Hall Chelsea U19
77' Wissel Chelsea U19 Wissel L. Castledine voor R. Stutter Chelsea U19
77' Wissel Chelsea U19 Wissel B. Elliott voor D. Rankine Chelsea U19
87' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor A. Sandrachuk Zenit U19
88' Penalty gemist Chelsea U19 Penalty gemist H. Vale Chelsea U19
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea O19 - Zenit U19
Opstellingen Chelsea O19 - Zenit U19
De opstellingen van Chelsea O19 en Zenit U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.