Nabeschouwing Club Brugge O19 - RB Leipzig O19 (4-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 24 november 2021 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Club Brugge O19 het woensdag 24 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen RB Leipzig O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge O19 - RB Leipzig O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge O19 - RB Leipzig O19 (4-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Club Brugge O19 en RB Leipzig O19 is onder leiding van scheidsrechter Pavel Orel geëindigd in een 4-1 overwinning voor Club Brugge O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door I. Hautekiet, waarmee Club Brugge U19 met 1-0 de leiding nam. RB Leipzig U19 kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Friedrich, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette A. Engels zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Club Brugge U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor Club Brugge U19 vergroot nadat C. Sandra de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 88e minuut wist L. Audoor namens Club Brugge U19 de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pavel Orel bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Club Brugge O19.

LIVE Club Brugge O19 - RB Leipzig O19 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge O19 - RB Leipzig O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Club Brugge U19 Doelpunt I. Hautekiet met assist van A. Engels Club Brugge U19 1-0
40' Doelpunt RB Leipzig U19 Doelpunt R. Friedrich met assist van G. Madsen RB Leipzig U19 1-1
43' Doelpunt Club Brugge U19 Doelpunt A. Engels Club Brugge U19 2-1
60' Doelpunt Club Brugge U19 Doelpunt C. Sandra met assist van L. Audoor Club Brugge U19 3-1
68' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor M. Ibrahimi RB Leipzig U19
69' Wissel RB Leipzig U19 Wissel J. Winter voor O. Kohl RB Leipzig U19
69' Wissel RB Leipzig U19 Wissel K. Ihendu voor D. Krasucki RB Leipzig U19
74' Wissel RB Leipzig U19 Wissel V. Siepler voor M. Ibrahimi RB Leipzig U19
79' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor M. Servais Club Brugge U19
81' Wissel Club Brugge U19 Wissel W. Ochieng voor M. Servais Club Brugge U19
83' Wissel RB Leipzig U19 Wissel Y. Freischlad voor R. Friedrich RB Leipzig U19
83' Wissel RB Leipzig U19 Wissel J. M. Kruger voor M. Voigt RB Leipzig U19
88' Doelpunt Club Brugge U19 Doelpunt L. Audoor met assist van A. Engels Club Brugge U19 4-1
89' Wissel Club Brugge U19 Wissel L. De Smet voor C. Sandra Club Brugge U19
93' Wissel Club Brugge U19 Wissel J. Spileers voor A. Engels Club Brugge U19
93' Wissel Club Brugge U19 Wissel C. Talbi voor I. Hautekiet Club Brugge U19
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge O19 - RB Leipzig O19
Opstellingen Club Brugge O19 - RB Leipzig O19
De opstellingen van Club Brugge O19 en RB Leipzig O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Club Brugge O19 - RB Leipzig O19

Club Brugge O19 en RB Leipzig O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Orel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge O19 en RB Leipzig O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 28 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Club Brugge O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl RB Leipzig O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Club Brugge O19 1
Winst RB Leipzig O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge O19 op een 2e positie staat, terwijl we RB Leipzig O19 terugvinden op de 4e plaats.