Nabeschouwing Deportivo La Coruña U19 - Maccabi Haifa O19 (5-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 3 november 2021 - 20:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Deportivo La Coruña U19 het woensdag 3 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Abanca-Riazor in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña U19 - Maccabi Haifa O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña U19 - Maccabi Haifa O19 (5-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Deportivo La Coruña U19 en Maccabi Haifa O19 is onder leiding van scheidsrechter Helgi Mikael Jónasson geëindigd in een 5-1 overwinning voor Deportivo La Coruña U19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Mario Najera, waarmee Deportivo La Coruña U19 met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 45e minuut voor dat Deportivo La Coruña U19 via Peke op 2-0 kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Deportivo La Coruña U19, waarmee Enrique Teijo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Deportivo La Coruña U19 geen gas terug, waardoor in de 56e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van David Mella. Na 83 minuten wist Maccabi Haifa U19 eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van I. Elmichly bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 85e minuut en kwam op naam te staan van Deportivo La Coruña U19 speler Hugo Baldomar, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Helgi Mikael Jónasson en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Deportivo La Coruña U19.

LIVE Deportivo La Coruña U19 - Maccabi Haifa O19 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña U19 - Maccabi Haifa O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Maccabi Haifa U19 Gele kaart voor S. Colley Maccabi Haifa U19
12' Doelpunt Deportivo La Coruña U19 Doelpunt Mario Najera Deportivo La Coruña U19 1-0
43' Gele kaart Maccabi Haifa U19 Gele kaart voor B. Zaga Maccabi Haifa U19
45' Penalty Deportivo La Coruña U19 Penalty Peke Deportivo La Coruña U19 2-0
46' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel E. Otachi voor S. Colley Maccabi Haifa U19
46' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel I. Elmichly voor B. Zaga Maccabi Haifa U19
50' Doelpunt Deportivo La Coruña U19 Doelpunt Enrique Teijo Deportivo La Coruña U19 3-0
56' Doelpunt Deportivo La Coruña U19 Doelpunt David Mella Deportivo La Coruña U19 4-0
58' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel Z. Leigh voor I. Guri Maccabi Haifa U19
64' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel L. Levi voor T. Hoter Maccabi Haifa U19
67' Gele kaart Maccabi Haifa U19 Gele kaart voor Hugo Padín David Mella Maccabi Haifa U19
67' Wissel Deportivo La Coruña U19 Wissel N. Shedo voor Deportivo La Coruña U19
70' Gele kaart Deportivo La Coruña U19 Gele kaart voor Peke Deportivo La Coruña U19
71' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel S. Sapir voor N. Shedo Maccabi Haifa U19
74' Wissel Deportivo La Coruña U19 Wissel Embid voor Peke Deportivo La Coruña U19
74' Wissel Deportivo La Coruña U19 Wissel Nacho voor Mario Domínguez Deportivo La Coruña U19
74' Wissel Deportivo La Coruña U19 Wissel Pablo Trigo voor Noel López Deportivo La Coruña U19
79' Wissel Deportivo La Coruña U19 Wissel Hugo Baldomar voor Enrique Teijo Deportivo La Coruña U19
83' Doelpunt Maccabi Haifa U19 Doelpunt I. Elmichly Maccabi Haifa U19 4-1
85' Doelpunt Deportivo La Coruña U19 Doelpunt Hugo Baldomar Deportivo La Coruña U19 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña U19 - Maccabi Haifa O19
Opstellingen Deportivo La Coruña U19 - Maccabi Haifa O19
De opstellingen van Deportivo La Coruña U19 en Maccabi Haifa O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.