Nabeschouwing Empoli U19 - Crvena Zvezda O19 (5-0) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 19:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Empoli U19 het dinsdag 23 november 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli U19 - Crvena Zvezda O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli U19 - Crvena Zvezda O19 (5-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Empoli U19 en Crvena Zvezda O19 is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 5-0 overwinning voor Empoli U19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door L. Magazzu, waarmee Empoli U19 met 1-0 de leiding nam. Empoli U19 vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Asllani op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Empoli U19, waarmee T. Baldanzi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

K. Asllani zette Empoli U19 even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Allard Lindhout toegekende penalty wist te benutten. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Empoli U19. Deze werd gescoord door A. Logrieco in de 93e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Allard Lindhout bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Empoli U19.

LIVE Empoli U19 - Crvena Zvezda O19 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli U19 - Crvena Zvezda O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Empoli U19 Doelpunt L. Magazzu met assist van T. Baldanzi Empoli U19 1-0
16' Doelpunt Empoli U19 Doelpunt K. Asllani Empoli U19 2-0
43' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor O. Mimovic Crvena Zvezda U19
46' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel N. Pantic voor O. Mimovic Crvena Zvezda U19
50' Gele kaart Empoli U19 Gele kaart voor N. Evangelisti Empoli U19
58' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel L. Boskovic voor P. Ognjenovic Crvena Zvezda U19
59' Wissel Empoli U19 Wissel L. Ignacchiti voor J. Fazzini Empoli U19
61' Doelpunt Empoli U19 Doelpunt T. Baldanzi met assist van K. Asllani Empoli U19 3-0
65' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor N. Pantic Crvena Zvezda U19
65' Penalty Empoli U19 Penalty K. Asllani Empoli U19 4-0
66' Wissel Empoli U19 Wissel S. Barsi voor A. Rizza Empoli U19
67' Gele kaart Empoli U19 Gele kaart voor S. Barsi Empoli U19
72' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel D. Rakic voor M. Stojanovic Crvena Zvezda U19
72' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel M. Milosavic voor M. Nikolasevic Crvena Zvezda U19
73' Wissel Empoli U19 Wissel A. Logrieco voor A. Rossi Empoli U19
73' Wissel Empoli U19 Wissel G. Guarino voor N. Evangelisti Empoli U19
73' Wissel Empoli U19 Wissel L. L. Heimisson voor L. Magazzu Empoli U19
81' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel L. Duric voor S. Pirgic Crvena Zvezda U19
87' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor L. Lecic Crvena Zvezda U19
93' Doelpunt Empoli U19 Doelpunt A. Logrieco Empoli U19 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli U19 - Crvena Zvezda O19
Opstellingen Empoli U19 - Crvena Zvezda O19
De opstellingen van Empoli U19 en Crvena Zvezda O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Empoli U19 - Crvena Zvezda O19

Empoli U19 en Crvena Zvezda O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli U19 en Crvena Zvezda O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 3 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.