Nabeschouwing Genk U19 - MTK U19 (1-0) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Genk U19 het dinsdag 23 november 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen MTK U19. De wedstrijd wordt gespeeld in B-Veld Racing Genk in Genk.

Via de Genk U19 - MTK U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk U19 - MTK U19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Genk U19 en MTK U19 is onder leiding van scheidsrechter Ian McNabb geëindigd in een 1-0 overwinning voor Genk U19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door J. Geusens, waarmee Genk U19 met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ian McNabb, waardoor Genk U19 de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Genk U19 - MTK U19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk U19 - MTK U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart MTK U19 Gele kaart voor M. Kata MTK U19
53' Gele kaart Genk U19 Gele kaart voor L. Beerten Genk U19
58' Wissel MTK U19 Wissel H. Georgievski voor M. Balogh MTK U19
63' Wissel Genk U19 Wissel S. Diawara voor K. Pius John Genk U19
79' Wissel MTK U19 Wissel L. Juhasz voor A. Horvath MTK U19
80' Wissel MTK U19 Wissel Z. Vasvari voor Z. Vancsa MTK U19
82' Gele kaart MTK U19 Gele kaart voor M. Helembai MTK U19
83' Doelpunt Genk U19 Doelpunt J. Geusens Genk U19 1-0
87' Wissel Genk U19 Wissel B. El Khannous voor A. Nemeth Genk U19
89' Wissel MTK U19 Wissel A. Merenyi voor M. Helembai MTK U19
91' Wissel Genk U19 Wissel D. Arabaci voor A. Abid Genk U19
Video hoogtepunten en samenvatting Genk U19 - MTK U19
Opstellingen Genk U19 - MTK U19
De opstellingen van Genk U19 en MTK U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Genk U19 - MTK U19

Genk U19 en MTK U19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ian McNabb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genk U19 en MTK U19 in de UEFA Youth League vond plaats op 3 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk U19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Genk U19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl MTK U19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.