Nabeschouwing Hammarby O19 - Ranger U19 (1-2) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 20 oktober 2021 - 19:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Hammarby O19 het woensdag 20 oktober 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ranger U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Tele2 Arena in Stockholm.

Via de Hammarby O19 - Ranger U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hammarby O19 - Ranger U19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Hammarby O19 en Ranger U19 is onder leiding van scheidsrechter Kristoffer Hagenes geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ranger U19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door R. Ure, waarmee Ranger U19 met 0-1 de leiding nam. Hammarby U19 kwam in de 80e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Axelsson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 96e minuut zette R. McCausland zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ranger U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kristoffer Hagenes, waardoor Ranger U19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hammarby O19 - Ranger U19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hammarby O19 - Ranger U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Gele kaart Hammarby U19 Gele kaart voor A. Tuhral Hammarby U19
61' Wissel Ranger U19 Wissel R. Ure voor A. Weston Ranger U19
66' Doelpunt Ranger U19 Doelpunt R. Ure Ranger U19 0-1
68' Wissel Hammarby U19 Wissel L. Källman voor G. Hedin Hammarby U19
74' Gele kaart Hammarby U19 Gele kaart voor M. Rafferty Hammarby U19
74' Wissel Ranger U19 Wissel G. Allen voor L. King Ranger U19
76' Gele kaart Ranger U19 Gele kaart voor R. McCausland Ranger U19
78' Wissel Hammarby U19 Wissel V. Sluug voor M. Rafferty Hammarby U19
80' Doelpunt Hammarby U19 Doelpunt W. Axelsson Hammarby U19 1-1
89' Wissel Hammarby U19 Wissel G.Odenlind voor T. Olgun Hammarby U19
89' Wissel Hammarby U19 Wissel M. Dawlat voor E. Mohammed Hammarby U19
89' Wissel Ranger U19 Wissel A. Lyall voor A. Lowry Ranger U19
89' Wissel Ranger U19 Wissel C. Allan voor C. Lindsay Ranger U19
90' Wissel Hammarby U19 Wissel J. Lindahl voor W. Axelsson Hammarby U19
96' Doelpunt Ranger U19 Doelpunt R. McCausland Ranger U19 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Hammarby O19 - Ranger U19
Opstellingen Hammarby O19 - Ranger U19
De opstellingen van Hammarby O19 en Ranger U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.