Nabeschouwing Juventus O19 - Malmo FF O19 (4-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 8 december 2021 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Juventus O19 het woensdag 8 december 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Malmo FF O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Training Center in Vinovo.

Via de Juventus O19 - Malmo FF O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus O19 - Malmo FF O19 (4-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Juventus O19 en Malmo FF O19 is onder leiding van scheidsrechter Novak Simović geëindigd in een 4-1 overwinning voor Juventus O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door L. Cerri, waarmee Juventus U19 met 1-0 de leiding nam. Juventus U19 vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Mbangula op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Juventus U19, waarmee L. Cerri zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 71 minuten deed I. Bjerkebo iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Malmo FF U19 werd verkleind tot 3-1. Juventus U19 kreeg een penalty toegewezen in de 78e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond G. Doratiotto die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan. In de 78e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het G. Doratiotto die namens Juventus U19 het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Novak Simović en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Juventus O19.

LIVE Juventus O19 - Malmo FF O19 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus O19 - Malmo FF O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt L. Cerri met assist van T. Maressa Juventus U19 1-0
30' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt S. Mbangula met assist van K. Sekularac Juventus U19 2-0
37' Wissel Juventus U19 Wissel B. Strijdonck voor T. Maressa Juventus U19
46' Wissel Juventus U19 Wissel N. Ledonne voor M. Soule Juventus U19
46' Wissel Malmo FF U19 Wissel E. Makolli voor P. Stromberg Malmo FF U19
47' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor J. Rouhi Juventus U19
59' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt L. Cerri met assist van N. Ledonne Juventus U19 3-0
61' Wissel Juventus U19 Wissel L. Anghele voor L. Cerri Juventus U19
63' Wissel Malmo FF U19 Wissel L. Hamawand voor M. Widell Malmo FF U19
63' Wissel Malmo FF U19 Wissel R. Adjei voor A. Hughes Malmo FF U19
70' Gele kaart Malmo FF U19 Gele kaart voor M. Bjorkqvist Malmo FF U19
70' Wissel Juventus U19 Wissel N. Savona voor F. Fiumano Juventus U19
70' Wissel Juventus U19 Wissel E. Omic voor L. Dellavalle Juventus U19
71' Doelpunt Malmo FF U19 Doelpunt I. Bjerkebo Malmo FF U19 3-1
75' Gele kaart Malmo FF U19 Gele kaart voor E. Lindman Malmo FF U19
78' Penalty gemist Juventus U19 Penalty gemist G. Doratiotto Juventus U19
78' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt G. Doratiotto Juventus U19 4-1
86' Wissel Malmo FF U19 Wissel S. Lindfors voor E. Lindman Malmo FF U19
86' Wissel Malmo FF U19 Wissel A. Avdic voor H. Larsson Malmo FF U19
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus O19 - Malmo FF O19
Opstellingen Juventus O19 - Malmo FF O19
De opstellingen van Juventus O19 en Malmo FF O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.