Nabeschouwing Kairat O19 - Žilina O19 (1-0) (0-3 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 24 november 2021 - 10:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Kairat O19 het woensdag 24 november 2021 om 10:00 uur in eigen huis op tegen Žilina O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadïon Akademïï T.S.Segïzbaeva in Almaty.

Via de Kairat O19 - Žilina O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kairat O19 - Žilina O19 (1-0) (0-3 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen Kairat O19 en Žilina O19 is onder leiding van scheidsrechter Viktor Shimusik geëindigd in een overwinning voor Kairat O19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Kairat O19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 0-3 gewonnen werd.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door N. Toleukhanov, waarmee Kairat U19 met 1-0 de leiding nam. Žilina U19 kreeg via T. Jambor in de 45e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Viktor Shimusik de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 0-3 score in het voordeel van Kairat O19, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Kairat O19 - Žilina O19
1
0
LIVE Kairat O19 - Žilina O19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kairat O19 - Žilina O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Kairat U19 Gele kaart voor A. Shirobokov Kairat U19
32' Doelpunt Kairat U19 Doelpunt N. Toleukhanov Kairat U19 1-0
33' Gele kaart Kairat U19 Gele kaart voor A. Sadybekov Kairat U19
36' Gele kaart Kairat U19 Gele kaart voor S. Ivanov Kairat U19
45' Penalty gemist Žilina U19 Penalty gemist T. Jambor Žilina U19
50' Wissel Žilina U19 Wissel L. Bortoli voor H. Addo Žilina U19
55' Wissel Kairat U19 Wissel A. Rakhimzhanov voor N. Toleukhanov Kairat U19
72' Wissel Žilina U19 Wissel V. Valko voor T. Jambor Žilina U19
72' Wissel Žilina U19 Wissel M. Oravec voor D. Snajder Žilina U19
75' Wissel Kairat U19 Wissel A. Mukhit voor A. Meleshenko Kairat U19
82' Wissel Kairat U19 Wissel Z. Kukeyev voor A. Sadybekov Kairat U19
95' Gele kaart Kairat U19 Gele kaart voor A. Mukhit Kairat U19
Video hoogtepunten en samenvatting Kairat O19 - Žilina O19
Opstellingen Kairat O19 - Žilina O19
De opstellingen van Kairat O19 en Žilina O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.