Nabeschouwing Lille U19 - Sevilla O19 (0-3) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 20 oktober 2021 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Lille U19 het woensdag 20 oktober 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Complexe Sportif de Luchin in Camphin-en-Pévèle.

Via de Lille U19 - Sevilla O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille U19 - Sevilla O19 (0-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Lille U19 en Sevilla O19 is onder leiding van scheidsrechter Jørgen Daugbjerg Burchardt geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sevilla O19. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Darío Benavides, waarmee Sevilla U19 met 0-1 de leiding nam. Sevilla U19 vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Diego Talaverón op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut moest Lille U19 verder met een man minder nadat B. Rolland een rode kaart had gekregen.

In de 87e minuut werd R. Ascone van Lille U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lille U19 het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 92e minuut volgde een derde treffer van Sevilla U19, waarmee Juanlu zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jørgen Daugbjerg Burchardt, waardoor Sevilla O19 dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lille U19 - Sevilla O19 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille U19 - Sevilla O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt Darío Benavides Sevilla U19 0-1
22' Gele kaart Lille U19 Gele kaart voor U. Raghouber Lille U19
25' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Diego Jiménez Sevilla U19
43' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt Diego Talaverón met assist van Antonio Zarzana Sevilla U19 0-2
46' Wissel Sevilla U19 Wissel Ángel Mancheño voor Antonio Zarzana Sevilla U19
51' Wissel Lille U19 Wissel J. Mboyo voor U. Raghouber Lille U19
57' Wissel Sevilla U19 Wissel Sergio Martínez voor Diego Jiménez Sevilla U19
58' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Marcelo Expósito Sevilla U19
60' Gele kaart Lille U19 Gele kaart voor José Reis Lille U19
66' Wissel Sevilla U19 Wissel Diego Rodríguez voor Diego Talaverón Sevilla U19
70' Wissel Lille U19 Wissel A. Messoussa voor N. Buayi-Kiala Lille U19
74' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Diego Hormigo Sevilla U19
79' Rode kaart Lille U19 Rode kaart voor B. Rolland Lille U19
82' Wissel Lille U19 Wissel L. Yoro voor Y. Said Lille U19
86' Wissel Sevilla U19 Wissel Pablo Rivera voor Alexandro Fernández Sevilla U19
87' Rode kaart Lille U19 Rode kaart voor R. Ascone Lille U19
92' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt Juanlu met assist van Diego Rodríguez Sevilla U19 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Lille U19 - Sevilla O19
Opstellingen Lille U19 - Sevilla O19
De opstellingen van Lille U19 en Sevilla O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lille U19 - Sevilla O19

Lille U19 en Sevilla O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jørgen Daugbjerg Burchardt en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lille U19 en Sevilla O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Lille U19 0
Winst Sevilla O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille U19 op een 2e positie staat, terwijl we Sevilla O19 terugvinden op de 1e plaats.