Nabeschouwing Liverpool O19 - Porto O19 (4-0) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 24 november 2021 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Liverpool O19 het woensdag 24 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Porto O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Liverpool’s Academy Ground in Knowsley.

Via de Liverpool O19 - Porto O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool O19 - Porto O19 (4-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Liverpool O19 en Porto O19 is onder leiding van scheidsrechter Mohammed Al Hakim geëindigd in een 4-0 overwinning voor Liverpool O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Liverpool U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van D. Corness. Liverpool U19 vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Bajcetic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Liverpool U19, waarmee M. Woltman zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Liverpool U19 in de 90e minuut, nadat J. Norris de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Liverpool O19.

LIVE Liverpool O19 - Porto O19 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool O19 - Porto O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt D. Corness met assist van J. Norris Liverpool U19 1-0
8' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor O. Beck Liverpool U19
12' Wissel Porto U19 Wissel R. Assuncao voor V. Sousa Porto U19
48' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt S. Bajcetic met assist van D. Corness Liverpool U19 2-0
69' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt M. Woltman met assist van K. Gordon Liverpool U19 3-0
70' Wissel Porto U19 Wissel M. Fernandes voor B. Boaitey Porto U19
70' Wissel Porto U19 Wissel R. Monteiro voor U. Cande Porto U19
70' Wissel Liverpool U19 Wissel M. Musialowski voor M. Frauendorf Liverpool U19
70' Wissel Porto U19 Wissel G. De Barros voor J. Meireles Porto U19
78' Wissel Porto U19 Wissel A. Ribeiro voor J. Macedo Porto U19
85' Wissel Liverpool U19 Wissel L. Chambers voor O. Beck Liverpool U19
89' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor K. Gordon Liverpool U19
90' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor S. Bajcetic Liverpool U19
90' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt J. Norris Liverpool U19 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool O19 - Porto O19
Opstellingen Liverpool O19 - Porto O19
De opstellingen van Liverpool O19 en Porto O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Liverpool O19 - Porto O19

Liverpool O19 en Porto O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mohammed Al Hakim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool O19 en Porto O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 28 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Liverpool O19 0
Winst Porto O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Liverpool O19 op een 2e positie staat, terwijl we Porto O19 terugvinden op de 1e plaats.