Nabeschouwing Malmo FF O19 - Zenit U19 (1-3) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Malmo FF O19 het dinsdag 23 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Zenit U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Malmö IP in Malmö.

Via de Malmo FF O19 - Zenit U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF O19 - Zenit U19 (1-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Malmo FF O19 en Zenit U19 is onder leiding van scheidsrechter Joonas Jaanovits geëindigd in een 1-3 overwinning voor Zenit U19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door A. Sandrachuk, waarmee Zenit U19 met 0-1 de leiding nam. Zenit U19 vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Mikhailovskii op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Malmo FF U19 vervolgens op 1-2. Het was A. Karlin die vanaf 11 meter wist te scoren in de 78e minuut.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor Zenit U19 vergroot nadat K. Khvastukhin de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Zenit U19.

LIVE Malmo FF O19 - Zenit U19 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF O19 - Zenit U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor E. Kim Zenit U19
60' Doelpunt Zenit U19 Doelpunt A. Sandrachuk met assist van E. Kim Zenit U19 0-1
62' Wissel Zenit U19 Wissel S. Kotov voor A. Belokhonov Zenit U19
62' Wissel Zenit U19 Wissel R. Mikhailovskii voor V. Saus Zenit U19
66' Doelpunt Zenit U19 Doelpunt R. Mikhailovskii met assist van E. Kim Zenit U19 0-2
69' Wissel Malmo FF U19 Wissel P. Malky voor H. Bolin Malmo FF U19
76' Wissel Zenit U19 Wissel A. Kasimov voor D. Vasilev Zenit U19
78' Penalty Malmo FF U19 Penalty A. Karlin Malmo FF U19 1-2
82' Wissel Zenit U19 Wissel K. Khvastukhin voor A. Maryanov Zenit U19
82' Wissel Zenit U19 Wissel E. Emelianov voor D. Bykov Zenit U19
83' Wissel Malmo FF U19 Wissel R. Adjei voor P. Stromberg Malmo FF U19
87' Doelpunt Zenit U19 Doelpunt K. Khvastukhin Zenit U19 1-3
93' Gele kaart Malmo FF U19 Gele kaart voor E. Lindman Malmo FF U19
93' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor K. Khvastukhin Zenit U19
93' Gele kaart Malmo FF U19 Gele kaart voor M. Widell Malmo FF U19
93' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor A. Kasimov Zenit U19
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF O19 - Zenit U19
Opstellingen Malmo FF O19 - Zenit U19
De opstellingen van Malmo FF O19 en Zenit U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.