Nabeschouwing Midtjylland O19 - Trabzonspor U19 (5-0) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Midtjylland O19 het dinsdag 23 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Wunderelf Arena in Ikast.

Via de Midtjylland O19 - Trabzonspor U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland O19 - Trabzonspor U19 (5-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Midtjylland O19 en Trabzonspor U19 is onder leiding van scheidsrechter Alex de Albuquerque Troleis geëindigd in een 5-0 overwinning voor Midtjylland O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door O. Jensen, waarmee Midtjylland U19 met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 39e minuut voor dat Midtjylland U19 via M. Hansen op 2-0 kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Midtjylland U19, waarmee M. Hansen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Midtjylland U19 geen gas terug, waardoor in de 49e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Simsir. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Midtjylland U19. Deze werd gescoord door H. Sorensen in de 75e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alex de Albuquerque Troleis en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Midtjylland O19.

LIVE Midtjylland O19 - Trabzonspor U19 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland O19 - Trabzonspor U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Midtjylland U19 Doelpunt O. Jensen met assist van M. Hansen Midtjylland U19 1-0
39' Penalty Midtjylland U19 Penalty M. Hansen Midtjylland U19 2-0
44' Doelpunt Midtjylland U19 Doelpunt M. Hansen met assist van A. Nibe Midtjylland U19 3-0
46' Wissel Trabzonspor U19 Wissel B. Gunaldi voor S. Cebeci Trabzonspor U19
46' Wissel Trabzonspor U19 Wissel E. Zaman voor Y. Kobya Trabzonspor U19
48' Gele kaart Trabzonspor U19 Gele kaart voor O. Colak Trabzonspor U19
49' Doelpunt Midtjylland U19 Doelpunt A. Simsir Midtjylland U19 4-0
58' Gele kaart Trabzonspor U19 Gele kaart voor A. Bosluk Trabzonspor U19
60' Wissel Trabzonspor U19 Wissel B. Tug voor E. Koskor Trabzonspor U19
63' Gele kaart Trabzonspor U19 Gele kaart voor E. Uzun Trabzonspor U19
68' Wissel Midtjylland U19 Wissel H. Sorensen voor D. Djuric Midtjylland U19
68' Wissel Midtjylland U19 Wissel V. Andreasen voor A. Nibe Midtjylland U19
68' Wissel Midtjylland U19 Wissel G. Fraulo voor J. Larsen Midtjylland U19
75' Doelpunt Midtjylland U19 Doelpunt H. Sorensen met assist van V. Andreasen Midtjylland U19 5-0
75' Wissel Trabzonspor U19 Wissel T. Saglam voor A. S. Yilmaz Trabzonspor U19
78' Wissel Midtjylland U19 Wissel G. Christensen voor M. Hansen Midtjylland U19
78' Wissel Midtjylland U19 Wissel M. Bondergaard voor M. Lauritsen Midtjylland U19
85' Wissel Trabzonspor U19 Wissel M. Tekke voor E. Uzun Trabzonspor U19
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland O19 - Trabzonspor U19
Opstellingen Midtjylland O19 - Trabzonspor U19
De opstellingen van Midtjylland O19 en Trabzonspor U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Midtjylland O19 - Trabzonspor U19

Midtjylland O19 en Trabzonspor U19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex de Albuquerque Troleis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Midtjylland O19 en Trabzonspor U19 in de UEFA Youth League vond plaats op 2 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Midtjylland O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Midtjylland O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Trabzonspor U19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.