Nabeschouwing Milan O19 - Atl. Madrid O19 (1-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 28 september 2021 - 14:30 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Milan O19 het dinsdag 28 september 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Atl. Madrid O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro Sportivo Peppino Vismara in Milano.

Via de Milan O19 - Atl. Madrid O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan O19 - Atl. Madrid O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2021/2022 wedstrijd tussen Milan O19 en Atl. Madrid O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Salim El Jebari, waarmee Atl. Madrid U19 met 0-1 de leiding nam. Milan U19 kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Gala, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Milan O19 - Atl. Madrid O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan O19 - Atl. Madrid O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt Salim El Jebari met assist van Alberto Moreno Atl. Madrid U19 0-1
24' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor N. Obaretin Milan U19
44' Doelpunt Milan U19 Doelpunt A. Gala Milan U19 1-1
46' Wissel Milan U19 Wissel L. Rossi voor K. Bright Milan U19
58' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor Adrián Corral Atl. Madrid U19
64' Wissel Milan U19 Wissel J. Amore voor E. Roback Milan U19
71' Wissel Milan U19 Wissel M. Kerkez voor A. Bozzolan Milan U19
72' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor A. Capone Milan U19
72' Wissel Milan U19 Wissel C. Foglio voor A. Capone Milan U19
75' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel David Vilán voor Salim El Jebari Atl. Madrid U19
82' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel Javier Currás voor Javier Serrano Atl. Madrid U19
82' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel Aitor Gismera voor Pablo Barrios Atl. Madrid U19
87' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor C. Foglio Milan U19
87' Wissel Milan U19 Wissel C. Nsiala-Makengo voor N. Obaretin Milan U19
92' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel Ruben Valdera voor Alberto Moreno Atl. Madrid U19
93' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor David Vilán Atl. Madrid U19
Video hoogtepunten en samenvatting Milan O19 - Atl. Madrid O19
Opstellingen Milan O19 - Atl. Madrid O19
De opstellingen van Milan O19 en Atl. Madrid O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Milan O19 - Atl. Madrid O19

Milan O19 en Atl. Madrid O19 treffen elkaar in de 2e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miroslav Zelinka en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milan O19 en Atl. Madrid O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Milan O19 0
Winst Atl. Madrid O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan O19 op een 4e positie staat, terwijl we Atl. Madrid O19 terugvinden op de 3e plaats.