Nabeschouwing Minsk O19 - Hajduk Split U19 (1-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 24 november 2021 - 12:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Minsk O19 het woensdag 24 november 2021 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Hajduk Split U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Minsk in Minsk.

Via de Minsk O19 - Hajduk Split U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Minsk O19 - Hajduk Split U19 (1-1)

De UEFA Youth League 2021/2022 wedstrijd tussen Minsk O19 en Hajduk Split U19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door D. Knyazev, waarmee Minsk U19 met 1-0 de leiding nam. Hajduk Split U19 kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Čuić, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Minsk O19 - Hajduk Split U19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Minsk O19 - Hajduk Split U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Minsk U19 Gele kaart voor V. Dikhtievskiy Minsk U19
43' Gele kaart Minsk U19 Gele kaart voor D. Knyazev Minsk U19
45' Doelpunt Minsk U19 Doelpunt D. Knyazev Minsk U19 1-0
46' Wissel Hajduk Split U19 Wissel R. Pukstas voor F. Lazar Hajduk Split U19
72' Doelpunt Hajduk Split U19 Doelpunt F. Čuić Hajduk Split U19 1-1
76' Wissel Minsk U19 Wissel I. Grudko voor E. Malashevich Minsk U19
78' Wissel Hajduk Split U19 Wissel J. Vrcić voor M. Brkljača Hajduk Split U19
79' Wissel Minsk U19 Wissel A. Zhevnerenko voor D. Dushevskiy Minsk U19
81' Wissel Hajduk Split U19 Wissel I. Dominić voor Š. Hrgović Hajduk Split U19
84' Wissel Minsk U19 Wissel I. Tikhomirov voor D. Knyazev Minsk U19
85' Wissel Minsk U19 Wissel B. Vetoshkin voor V. Dikhtievskiy Minsk U19
85' Wissel Minsk U19 Wissel P. Ivashin voor S. Olkhovskiy Minsk U19
90' Wissel Hajduk Split U19 Wissel S. Vladušić voor E. Letaj Hajduk Split U19
90' Wissel Hajduk Split U19 Wissel L. Petrović voor F. Čuić Hajduk Split U19
Video hoogtepunten en samenvatting Minsk O19 - Hajduk Split U19
Opstellingen Minsk O19 - Hajduk Split U19
De opstellingen van Minsk O19 en Hajduk Split U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.