Nabeschouwing PAOK O19 - Žilina O19 (1-5) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt PAOK O19 het woensdag 29 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Žilina O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Kaftanzoglio Stadio in Thessaloníki.

Via de PAOK O19 - Žilina O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK O19 - Žilina O19 (1-5)

Het UEFA Youth League duel tussen PAOK O19 en Žilina O19 is onder leiding van scheidsrechter Fedayi San geëindigd in een 1-5 overwinning voor Žilina O19. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Gustavo Varela, waarmee PAOK U19 met 1-0 de leiding nam. Žilina U19 kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Kaprálik, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette M. Sauer zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Žilina U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 50 minuten werd de voorsprong voor Žilina U19 vergroot nadat T. Jambor de 1-3 wist te scoren. Na 59 minuten spelen wist Žilina U19 via Z. Tsikos de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fedayi San. In de 86e minuut scoorde L. Smyrlis namens Žilina U19. Scheidsrechter Fedayi San besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-5 winst voor Žilina O19.

LIVE PAOK O19 - Žilina O19 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK O19 - Žilina O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt PAOK U19 Doelpunt Gustavo Varela PAOK U19 1-0
27' Doelpunt Žilina U19 Doelpunt A. Kaprálik Žilina U19 1-1
41' Gele kaart PAOK U19 Gele kaart voor A. Darelas PAOK U19
45' Doelpunt Žilina U19 Doelpunt M. Sauer Žilina U19 1-2
46' Wissel PAOK U19 Wissel N. Spyrakos voor A. Darelas PAOK U19
50' Doelpunt Žilina U19 Doelpunt T. Jambor Žilina U19 1-3
53' Gele kaart Žilina U19 Gele kaart voor M. Sauer Žilina U19
55' Gele kaart Žilina U19 Gele kaart voor S. Javorček Žilina U19
55' Gele kaart PAOK U19 Gele kaart voor A. Kaprálik PAOK U19
59' Doelpunt Žilina U19 Doelpunt Z. Tsikos Žilina U19
63' Wissel Žilina U19 Wissel T. Jambor voor Žilina U19 1-4
64' Wissel PAOK U19 Wissel L. Bortoli voor V. Valko PAOK U19
67' Gele kaart PAOK U19 Gele kaart voor V. Roumniachiev Gustavo Varela PAOK U19
71' Wissel PAOK U19 Wissel K. Kastidis voor PAOK U19
73' Wissel PAOK U19 Wissel V. Kitsakis voor A. Aventisian PAOK U19
79' Wissel Žilina U19 Wissel A. Kedikoglou voor G. Koulouris Žilina U19
85' Gele kaart PAOK U19 Gele kaart voor M. Oravec S. Javorček PAOK U19
86' Doelpunt Žilina U19 Doelpunt L. Smyrlis Žilina U19
91' Wissel Žilina U19 Wissel A. Kaprálik voor Žilina U19 1-5
92' Gele kaart PAOK U19 Gele kaart voor A. Kukuč A. Kaprálik PAOK U19
94' Gele kaart PAOK U19 Gele kaart voor V. Roumniachiev PAOK U19
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK O19 - Žilina O19
Opstellingen PAOK O19 - Žilina O19
De opstellingen van PAOK O19 en Žilina O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing PAOK O19 - Žilina O19

PAOK O19 en Žilina O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fedayi San en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PAOK O19 en Žilina O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.