Nabeschouwing Pogon Szczecin U19 - Deportivo La Coruña U19 (3-0) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Pogon Szczecin U19 het woensdag 29 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski im. Floriana Krygiera in Szczecin.

Via de Pogon Szczecin U19 - Deportivo La Coruña U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pogon Szczecin U19 - Deportivo La Coruña U19 (3-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Pogon Szczecin U19 en Deportivo La Coruña U19 is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 3-0 overwinning voor Pogon Szczecin U19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door M. Fornalczyk, waarmee Pogon Szczecin U19 met 1-0 de leiding nam. Pogon Szczecin U19 vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Bak op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut kreeg Peke van Deportivo La Coruña U19 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Deportivo La Coruña U19 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 92e minuut volgde een derde treffer van Pogon Szczecin U19, waarmee F. Grzelka zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christopher Jäger, waardoor Pogon Szczecin U19 dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Pogon Szczecin U19 - Deportivo La Coruña U19 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pogon Szczecin U19 - Deportivo La Coruña U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Pogon Szczecin U19 Gele kaart voor D. Rezaeian Pogon Szczecin U19
11' Wissel Pogon Szczecin U19 Wissel F. Grzelka voor B. Krzysztofek Pogon Szczecin U19
32' Gele kaart Deportivo La Coruña U19 Gele kaart voor R. Lopez Deportivo La Coruña U19
36' Wissel Pogon Szczecin U19 Wissel D. Fornalik voor D. Rezaeian Pogon Szczecin U19
39' Doelpunt Pogon Szczecin U19 Doelpunt M. Fornalczyk Pogon Szczecin U19 1-0
48' Doelpunt Pogon Szczecin U19 Doelpunt M. Bak Pogon Szczecin U19 2-0
50' Wissel Deportivo La Coruña U19 Wissel D. Gomez voor M. Najera Deportivo La Coruña U19
52' Gele kaart Pogon Szczecin U19 Gele kaart voor M. Fornalczyk Pogon Szczecin U19
52' Gele kaart Deportivo La Coruña U19 Gele kaart voor Peke Deportivo La Coruña U19
57' Gele kaart Deportivo La Coruña U19 Gele kaart voor J. Rodriguez Deportivo La Coruña U19
62' Gele kaart Deportivo La Coruña U19 Gele kaart voor M. Dominguez Deportivo La Coruña U19
67' Wissel Deportivo La Coruña U19 Wissel H. Urdiales voor M. Dominguez Deportivo La Coruña U19
72' Wissel Pogon Szczecin U19 Wissel O. Korczakowski voor M. Fornalczyk Pogon Szczecin U19
78' Wissel Deportivo La Coruña U19 Wissel P. Perez voor H. Urdiales Deportivo La Coruña U19
78' Wissel Deportivo La Coruña U19 Wissel N. Diaz voor E. Teijo Deportivo La Coruña U19
78' Wissel Deportivo La Coruña U19 Wissel H. Baldomar voor P. Trigo Deportivo La Coruña U19
86' Gele kaart Pogon Szczecin U19 Gele kaart voor Pogon Szczecin U19
86' Tweede gele kaart Deportivo La Coruña U19 Tweede gele kaart voor Peke Deportivo La Coruña U19
90' Gele kaart Pogon Szczecin U19 Gele kaart voor B. Freilich Pogon Szczecin U19
92' Doelpunt Pogon Szczecin U19 Doelpunt F. Grzelka met assist van O. Korczakowski Pogon Szczecin U19 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Pogon Szczecin U19 - Deportivo La Coruña U19
Opstellingen Pogon Szczecin U19 - Deportivo La Coruña U19
De opstellingen van Pogon Szczecin U19 en Deportivo La Coruña U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Pogon Szczecin U19 - Deportivo La Coruña U19

Pogon Szczecin U19 en Deportivo La Coruña U19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christopher Jäger en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pogon Szczecin U19 en Deportivo La Coruña U19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.