Nabeschouwing Qabala O19 - AZ U19 (0-4) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Qabala O19 het woensdag 29 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen AZ U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Şəhər stadionu in Qəbələ.

Via de Qabala O19 - AZ U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qabala O19 - AZ U19 (0-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Qabala O19 en AZ U19 is onder leiding van scheidsrechter Viktor Kopievskiy geëindigd in een 0-4 overwinning voor AZ U19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door N. Koster, waarmee AZ U19 met 0-1 de leiding nam. AZ U19 vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Schouten op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van AZ U19, waarmee N. Koster zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor AZ U19 in de 78e minuut, nadat R. Daal de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor AZ U19.

LIVE Qabala O19 - AZ U19 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qabala O19 - AZ U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt AZ U19 Doelpunt N. Koster met assist van L. Schouten AZ U19 0-1
21' Gele kaart AZ U19 Gele kaart voor L. Schouten AZ U19
25' Wissel Qabala U19 Wissel C. Akande voor E. Suleymanov Qabala U19
34' Gele kaart AZ U19 Gele kaart voor N. Twisk AZ U19
38' Gele kaart Qabala U19 Gele kaart voor I. Ramazanov Qabala U19
54' Doelpunt AZ U19 Doelpunt L. Schouten AZ U19 0-2
59' Doelpunt AZ U19 Doelpunt N. Koster met assist van M. Engel AZ U19 0-3
62' Wissel Qabala U19 Wissel T. Garayev voor G. Asadov Qabala U19
62' Wissel Qabala U19 Wissel F. Kalantov voor R. Rustamli Qabala U19
62' Wissel AZ U19 Wissel D. Kwakman voor L. Schouten AZ U19
65' Gele kaart Qabala U19 Gele kaart voor S. Damadayev Qabala U19
76' Wissel AZ U19 Wissel S. Dekkers voor M. Engel AZ U19
76' Wissel Qabala U19 Wissel S. Aghalarov voor A. Nasibov Qabala U19
76' Wissel Qabala U19 Wissel U. Madatov voor E. Safarov Qabala U19
78' Doelpunt AZ U19 Doelpunt R. Daal met assist van M. van Brederode AZ U19 0-4
82' Gele kaart AZ U19 Gele kaart voor S. Dekkers AZ U19
87' Wissel AZ U19 Wissel T. Kerssens voor N. Koster AZ U19
94' Gele kaart AZ U19 Gele kaart voor M. van Brederode AZ U19
Video hoogtepunten en samenvatting Qabala O19 - AZ U19
Opstellingen Qabala O19 - AZ U19
De opstellingen van Qabala O19 en AZ U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Qabala O19 - AZ U19

Qabala O19 en AZ U19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Viktor Kopievskiy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Qabala O19 en AZ U19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.