Nabeschouwing St Patrick's U19 - Crvena Zvezda O19 (1-2) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 20:45 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt St Patrick's U19 het woensdag 29 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Richmond Park in Dublin.

Via de St Patrick's U19 - Crvena Zvezda O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St Patrick's U19 - Crvena Zvezda O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen St Patrick's U19 en Crvena Zvezda O19 is onder leiding van scheidsrechter Ívar Orri Kristjánsson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Crvena Zvezda O19. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Crvena Zvezda U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Lazetic. Crvena Zvezda U19 vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Lazetic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut kreeg S. Malentijevic van Crvena Zvezda U19 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Crvena Zvezda U19 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat B. Mccormack namens St Patrick's U19 in de 92e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ívar Orri Kristjánsson, waardoor Crvena Zvezda O19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE St Patrick's U19 - Crvena Zvezda O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St Patrick's U19 - Crvena Zvezda O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Crvena Zvezda U19 Doelpunt M. Lazetic met assist van S. Lekovic Crvena Zvezda U19 0-1
7' Gele kaart St Patrick's U19 Gele kaart voor S. Curtis St Patrick's U19
40' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor M. Lazetic Crvena Zvezda U19
41' Gele kaart St Patrick's U19 Gele kaart voor J. OReilly St Patrick's U19
43' Gele kaart St Patrick's U19 Gele kaart voor D. Dunne St Patrick's U19
43' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor V. Radojevic Crvena Zvezda U19
43' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor L. Lecic Crvena Zvezda U19
49' Doelpunt Crvena Zvezda U19 Doelpunt M. Lazetic met assist van M. Milosavic Crvena Zvezda U19 0-2
46' Wissel St Patrick's U19 Wissel B. Mccormack voor J. OReilly St Patrick's U19
59' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel M. Stojanovic voor M. Milosavic Crvena Zvezda U19
72' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel S. Pirgic voor M. Nikolasevic Crvena Zvezda U19
78' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor S. Malentijevic Crvena Zvezda U19
79' Wissel St Patrick's U19 Wissel U. Nzekwue voor D. Lipsiuc St Patrick's U19
86' Tweede gele kaart Crvena Zvezda U19 Tweede gele kaart voor S. Malentijevic Crvena Zvezda U19
86' Gele kaart St Patrick's U19 Gele kaart voor S. OConnor St Patrick's U19
88' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel N. Pantic voor A. Kahvic Crvena Zvezda U19
91' Wissel St Patrick's U19 Wissel I. Byrne voor T. Lonergan St Patrick's U19
92' Doelpunt St Patrick's U19 Doelpunt B. Mccormack St Patrick's U19 1-2
94' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor M. Stojanovic Crvena Zvezda U19
Video hoogtepunten en samenvatting St Patrick's U19 - Crvena Zvezda O19
Opstellingen St Patrick's U19 - Crvena Zvezda O19
De opstellingen van St Patrick's U19 en Crvena Zvezda O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.