Nabeschouwing Villarreal U19 - Atalanta U19 (2-0) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 14 september 2021 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Villarreal U19 het dinsdag 14 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Ciudad Deportiva del Villarreal in Villarreal.

Via de Villarreal U19 - Atalanta U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal U19 - Atalanta U19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Villarreal U19 en Atalanta U19 is onder leiding van scheidsrechter Ivaylo Stoyanov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Villarreal U19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Antonio Pacheco, waarmee Villarreal U19 met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Villarreal U19 opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het E. García die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Villarreal U19.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Villarreal U19.

LIVE Villarreal U19 - Atalanta U19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal U19 - Atalanta U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Villarreal U19 Doelpunt Antonio Pacheco met assist van Aitor Gelardo Villarreal U19 1-0
16' Gele kaart Villarreal U19 Gele kaart voor Antonio Espigares Villarreal U19
24' Gele kaart Atalanta U19 Gele kaart voor F. Zuccon Atalanta U19
37' Gele kaart Villarreal U19 Gele kaart voor Antonio Pacheco Villarreal U19
40' Gele kaart Atalanta U19 Gele kaart voor A. Sidibe Atalanta U19
46' Wissel Atalanta U19 Wissel M. Chiwisa voor R. Hečko Atalanta U19
51' Gele kaart Atalanta U19 Gele kaart voor A. Oliveri Atalanta U19
53' Gele kaart Atalanta U19 Gele kaart voor S. Giovane Atalanta U19
57' Gele kaart Villarreal U19 Gele kaart voor Aitor Gelardo Villarreal U19
57' Wissel Atalanta U19 Wissel D. Stabile voor S. Lozza Atalanta U19
57' Wissel Atalanta U19 Wissel L. Bernasconi voor I. Regonesi Atalanta U19
65' Gele kaart Villarreal U19 Gele kaart voor Rubén Bonachera Villarreal U19
69' Wissel Villarreal U19 Wissel E. García voor Joan Torrents Villarreal U19
69' Wissel Villarreal U19 Wissel Jordi Ortega voor Antonio Pacheco Villarreal U19
78' Wissel Villarreal U19 Wissel Sergio Hinojosa voor T. Geralnik Villarreal U19
80' Wissel Atalanta U19 Wissel A. Fisic voor A. Ceresoli Atalanta U19
85' Wissel Villarreal U19 Wissel Ángel Mateo voor Marcos Sánchez Villarreal U19
85' Gele kaart Villarreal U19 Gele kaart voor Jordi Ortega Villarreal U19
90' Gele kaart Villarreal U19 Gele kaart voor E. García Villarreal U19
91' Gele kaart Atalanta U19 Gele kaart voor D. Stabile Atalanta U19
91' Doelpunt Villarreal U19 Doelpunt E. García met assist van Sergio Hinojosa Villarreal U19 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal U19 - Atalanta U19
Opstellingen Villarreal U19 - Atalanta U19
De opstellingen van Villarreal U19 en Atalanta U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.