Nabeschouwing Zenit U19 - Juventus O19 (0-2) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 20 oktober 2021 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Zenit U19 het woensdag 20 oktober 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Juventus O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Petrovskiy in St. Petersburg.

Via de Zenit U19 - Juventus O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit U19 - Juventus O19 (0-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Zenit U19 en Juventus O19 is onder leiding van scheidsrechter Amin Kurgkheli geëindigd in een 0-2 overwinning voor Juventus O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Juventus U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van G. Mulazzi. Juventus U19 vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Turco op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Juventus O19.

LIVE Zenit U19 - Juventus O19 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit U19 - Juventus O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt G. Mulazzi met assist van M. Soule Juventus U19 0-1
46' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor A. Maryanov Zenit U19
46' Wissel Zenit U19 Wissel I. Rodionov voor V. Saus Zenit U19
60' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor A. Kasimov Zenit U19
63' Wissel Juventus U19 Wissel N. Turco voor M. Soule Juventus U19
64' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor A. Zigangirov Zenit U19
67' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor A. J. Chibozo Juventus U19
68' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt N. Turco Juventus U19 0-2
71' Wissel Juventus U19 Wissel A. Citi voor F. Fiumano Juventus U19
87' Wissel Juventus U19 Wissel L. Hasa voor A. J. Chibozo Juventus U19
87' Wissel Juventus U19 Wissel A. Bonetti voor F. Miretti Juventus U19
90' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor L. Hasa Juventus U19
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit U19 - Juventus O19
Opstellingen Zenit U19 - Juventus O19
De opstellingen van Zenit U19 en Juventus O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Zenit U19 - Juventus O19

Zenit U19 en Juventus O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amin Kurgkheli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zenit U19 en Juventus O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Zenit U19 0
Winst Juventus O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit U19 op een 3e positie staat, terwijl we Juventus O19 terugvinden op de 1e plaats.