Nabeschouwing Žilina O19 - PAOK O19 (2-0) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 20 oktober 2021 - 16:30 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Žilina O19 het woensdag 20 oktober 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen PAOK O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Pod Dubňom in Žilina.

Via de Žilina O19 - PAOK O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žilina O19 - PAOK O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Žilina O19 en PAOK O19 is onder leiding van scheidsrechter Dmitri Dmitriev geëindigd in een 2-0 overwinning voor Žilina O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door H. Addo, waarmee Žilina U19 met 1-0 de leiding nam. Žilina U19 vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Jambor op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Žilina O19.

LIVE Žilina O19 - PAOK O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žilina O19 - PAOK O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Žilina U19 Gele kaart voor A. Aremeyaw Žilina U19
31' Gele kaart PAOK U19 Gele kaart voor D. Kottas PAOK U19
44' Gele kaart PAOK U19 Gele kaart voor A. Garnetas PAOK U19
58' Wissel PAOK U19 Wissel L. Smyrlis voor A. Garnetas PAOK U19
58' Wissel PAOK U19 Wissel M. Mpampouras voor A. Kedikoglou PAOK U19
69' Gele kaart Žilina U19 Gele kaart voor R. Owusu Žilina U19
71' Wissel PAOK U19 Wissel T. Kalogiros voor A. Darelas PAOK U19
75' Doelpunt Žilina U19 Doelpunt H. Addo Žilina U19 1-0
78' Doelpunt Žilina U19 Doelpunt T. Jambor Žilina U19 2-0
79' Wissel Žilina U19 Wissel V. Valko voor A. Kaprálik Žilina U19
79' Wissel Žilina U19 Wissel L. Bortoli voor T. Jambor Žilina U19
82' Wissel Žilina U19 Wissel P. Bombík voor H. Addo Žilina U19
83' Wissel PAOK U19 Wissel V. Roumniachiev voor N. Spyrakos PAOK U19
93' Gele kaart PAOK U19 Gele kaart voor A. Aventisian PAOK U19
Video hoogtepunten en samenvatting Žilina O19 - PAOK O19
Opstellingen Žilina O19 - PAOK O19
De opstellingen van Žilina O19 en PAOK O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.