Nabeschouwing AZ U19 - Shamrock Rovers U19 (5-0) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 14 september 2022 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt AZ U19 het woensdag 14 september 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Shamrock Rovers U19. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Stadion in Alkmaar.

Via de AZ U19 - Shamrock Rovers U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ U19 - Shamrock Rovers U19 (5-0)

Het UEFA Youth League duel tussen AZ U19 en Shamrock Rovers U19 is onder leiding van scheidsrechter Denys Shurman geëindigd in een 5-0 overwinning voor AZ U19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door E. Poku, waarmee AZ U19 met 1-0 de leiding nam. AZ U19 vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Kwakman op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van AZ U19, waarmee M. Meerdink zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam AZ U19 geen gas terug, waardoor in de 87e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Beukers. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor AZ U19. Deze werd gescoord door J. Addai in de 90e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Denys Shurman bij een 5-0 eindstand in het voordeel van AZ U19.

Wedstrijdstatistieken AZ U19 - Shamrock Rovers U19
5
0
LIVE AZ U19 - Shamrock Rovers U19 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ U19 - Shamrock Rovers U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt AZ U19 Doelpunt E. Poku AZ U19 1-0
27' Gele kaart Shamrock Rovers U19 Gele kaart voor M. Raggett Shamrock Rovers U19
31' Gele kaart AZ U19 Gele kaart voor J. van Aken AZ U19
48' Doelpunt AZ U19 Doelpunt D. Kwakman AZ U19 2-0
58' Wissel AZ U19 Wissel K. Smit voor L. Schouten AZ U19
58' Wissel AZ U19 Wissel E. Mastoras voor W. Goes AZ U19
59' Gele kaart Shamrock Rovers U19 Gele kaart voor Z. Abada Shamrock Rovers U19
64' Wissel Shamrock Rovers U19 Wissel O. Tembe voor N. Razi Shamrock Rovers U19
73' Wissel AZ U19 Wissel M. Meerdink voor N. Twisk AZ U19
73' Wissel AZ U19 Wissel D. Beukers voor J. van Aken AZ U19
74' Gele kaart Shamrock Rovers U19 Gele kaart voor C. Curtis Shamrock Rovers U19
75' Wissel Shamrock Rovers U19 Wissel F. Turley voor M. Raggett Shamrock Rovers U19
75' Wissel Shamrock Rovers U19 Wissel E. Abudiore voor C. Curtis Shamrock Rovers U19
77' Doelpunt AZ U19 Doelpunt M. Meerdink AZ U19 3-0
80' Wissel AZ U19 Wissel J. Kalisvaart voor S. Dekkers AZ U19
81' Gele kaart Shamrock Rovers U19 Gele kaart voor E. Abudiore Shamrock Rovers U19
85' Gele kaart AZ U19 Gele kaart voor J. Oud AZ U19
87' Doelpunt AZ U19 Doelpunt D. Beukers AZ U19 4-0
90' Doelpunt AZ U19 Doelpunt J. Addai AZ U19 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting AZ U19 - Shamrock Rovers U19
Opstellingen AZ U19 - Shamrock Rovers U19
De opstellingen van AZ U19 en Shamrock Rovers U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.