Nabeschouwing Bayer Leverkusen O19 - Porto O19 (1-3) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 12 oktober 2022 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Bayer Leverkusen O19 het woensdag 12 oktober 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Porto O19.

Via de Bayer Leverkusen O19 - Porto O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen O19 - Porto O19 (1-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Bayer Leverkusen O19 en Porto O19 is onder leiding van scheidsrechter Snir Levi geëindigd in een 1-3 overwinning voor Porto O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door U. Cande, waarmee Porto U19 met 0-1 de leiding nam. Bayer Leverkusen U19 kwam in de 69e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Eze, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette J. Meireles zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Porto U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Porto U19 vergroot nadat A. Ribeiro de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Porto O19.

LIVE Bayer Leverkusen O19 - Porto O19 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen O19 - Porto O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor Bayer Leverkusen U19
16' Doelpunt Porto U19 Doelpunt U. Cande Porto U19 0-1
33' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor K. Izekor Bayer Leverkusen U19
52' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor M. Monamay Nsosemo Bayer Leverkusen U19
62' Wissel Porto U19 Wissel U. Djalo voor A. Oliveira Porto U19
62' Wissel Porto U19 Wissel B. Ferreira voor F. Silva Porto U19
64' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor N. Pesch Bayer Leverkusen U19
67' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel A. Aourir voor L. Kohl Bayer Leverkusen U19
69' Doelpunt Bayer Leverkusen U19 Doelpunt J. Eze met assist van N. Pesch Bayer Leverkusen U19 1-1
75' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor J. Eze Bayer Leverkusen U19
77' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor Z. Sertdemir Bayer Leverkusen U19
78' Wissel Porto U19 Wissel M. Regal voor D. Rodrigues Porto U19
80' Doelpunt Porto U19 Doelpunt J. Meireles Porto U19 1-2
83' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel F. Onyeka voor D. Widlarz Bayer Leverkusen U19
85' Wissel Porto U19 Wissel J. Diaz voor U. Cande Porto U19
85' Wissel Porto U19 Wissel A. Leite voor R. Monteiro Porto U19
87' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel C. Y. Moustfa voor K. Izekor Bayer Leverkusen U19
87' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel A. Bance voor I. Okafor Bayer Leverkusen U19
91' Doelpunt Porto U19 Doelpunt A. Ribeiro Porto U19 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen O19 - Porto O19
Opstellingen Bayer Leverkusen O19 - Porto O19
De opstellingen van Bayer Leverkusen O19 en Porto O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Bayer Leverkusen O19 - Porto O19

Bayer Leverkusen O19 en Porto O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Snir Levi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen O19 en Porto O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 4 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Porto O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bayer Leverkusen O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bayer Leverkusen O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bayer Leverkusen O19 0
Winst Porto O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayer Leverkusen O19 op een 4e positie staat, terwijl we Porto O19 terugvinden op de 2e plaats.