Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Plzen O19 (1-2) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 4 oktober 2022 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Bayern Munchen O19 het dinsdag 4 oktober 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Plzen O19. De wedstrijd wordt gespeeld in FC Bayern Campus Platz 1 in München.

Via de Bayern Munchen O19 - Plzen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Plzen O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Bayern Munchen O19 en Plzen O19 is onder leiding van scheidsrechter Sayat Karabaev geëindigd in een 1-2 overwinning voor Plzen O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door M. Scholze, waarmee Bayern U19 met 1-0 de leiding nam. Plzen U19 kwam in de 87e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Kruta, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette J. Paluska zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Plzen U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sayat Karabaev, waardoor Plzen O19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bayern Munchen O19 - Plzen O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern Munchen O19 - Plzen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Plzen U19 Wissel T. Keltycka voor F. Cerveny Plzen U19
20' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor M. Scholze Bayern U19
28' Wissel Plzen U19 Wissel O. Deml voor T. Vach Plzen U19
33' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor M. Vinlof Bayern U19
56' Gele kaart Plzen U19 Gele kaart voor P. Falout Plzen U19
56' Gele kaart Plzen U19 Gele kaart voor M. Kruta Plzen U19
59' Wissel Bayern U19 Wissel B. Hepburn voor E. Demircan Bayern U19
61' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor B. Hepburn Bayern U19
69' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt M. Scholze Bayern U19 1-0
70' Wissel Bayern U19 Wissel L. Becker voor N. Aseko Nkili Bayern U19
70' Wissel Bayern U19 Wissel Y. Qashi voor L. Klanac Bayern U19
78' Wissel Plzen U19 Wissel J. Kule voor A. Stauber Plzen U19
78' Wissel Plzen U19 Wissel A. Dabani voor P. Hasek Plzen U19
81' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor A. Ibrahimovic Bayern U19
87' Doelpunt Plzen U19 Doelpunt M. Kruta met assist van J. Kule Plzen U19 1-1
88' Gele kaart Plzen U19 Gele kaart voor J. Vlcek Plzen U19
91' Doelpunt Plzen U19 Doelpunt J. Paluska met assist van A. Sojka Plzen U19 1-2
92' Wissel Bayern U19 Wissel D. Jonathans voor M. Vinlof Bayern U19
92' Gele kaart Plzen U19 Gele kaart voor J. Kule Plzen U19
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern Munchen O19 - Plzen O19
Opstellingen Bayern Munchen O19 - Plzen O19
De opstellingen van Bayern Munchen O19 en Plzen O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.