Nabeschouwing Borac Banja Luka U19 - Ashdod U19 (0-3) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 12 oktober 2022 - 19:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Borac Banja Luka U19 het woensdag 12 oktober 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ashdod U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Dr. Milan Jelić in Modriča.

Via de Borac Banja Luka U19 - Ashdod U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borac Banja Luka U19 - Ashdod U19 (0-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Borac Banja Luka U19 en Ashdod U19 is onder leiding van scheidsrechter David Munro geëindigd in een 0-3 overwinning voor Ashdod U19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door N. Mucha, waarmee Ashdod U19 met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Ashdod U19 opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het R. Abergel die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Ashdod U19. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. Abergel van Ashdod U19 die de 0-3 wist te maken in de 95e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Munro, waardoor Ashdod U19 dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Borac Banja Luka U19 - Ashdod U19 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borac Banja Luka U19 - Ashdod U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Borac Banja Luka U19 Gele kaart voor D. Moconja Borac Banja Luka U19
31' Gele kaart Ashdod U19 Gele kaart voor R. Abergel Ashdod U19
37' Gele kaart Borac Banja Luka U19 Gele kaart voor S. Susic Borac Banja Luka U19
37' Doelpunt Ashdod U19 Doelpunt N. Mucha Ashdod U19 0-1
46' Wissel Borac Banja Luka U19 Wissel L. Divljak voor M. Radovic Borac Banja Luka U19
46' Wissel Borac Banja Luka U19 Wissel P. Samardzija voor S. Beuk Borac Banja Luka U19
56' Wissel Borac Banja Luka U19 Wissel N. Rendic voor V. Zuljevic Borac Banja Luka U19
56' Wissel Borac Banja Luka U19 Wissel M. Kovacevic voor J. Nikolic Borac Banja Luka U19
59' Wissel Borac Banja Luka U19 Wissel N. Stjepanovic voor S. Bogdanic Borac Banja Luka U19
66' Gele kaart Ashdod U19 Gele kaart voor Y. Arikha Ashdod U19
68' Wissel Ashdod U19 Wissel Y. Swisa voor O. Edri Ashdod U19
77' Gele kaart Ashdod U19 Gele kaart voor N. Belifante Ashdod U19
81' Wissel Ashdod U19 Wissel L. Shaban voor I. Ohayon Ashdod U19
81' Wissel Ashdod U19 Wissel I. Perez voor Y. Yusupov Ashdod U19
81' Wissel Ashdod U19 Wissel Y. Cohen voor N. Belifante Ashdod U19
85' Gele kaart Borac Banja Luka U19 Gele kaart voor B. Makaric Borac Banja Luka U19
87' Wissel Ashdod U19 Wissel N. Tashala voor E. Getahun Ashdod U19
92' Doelpunt Ashdod U19 Doelpunt R. Abergel met assist van Y. Swisa Ashdod U19 0-2
95' Doelpunt Ashdod U19 Doelpunt R. Abergel Ashdod U19 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Borac Banja Luka U19 - Ashdod U19
Opstellingen Borac Banja Luka U19 - Ashdod U19
De opstellingen van Borac Banja Luka U19 en Ashdod U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.