Nabeschouwing Borussia Dortmund O19 - Sevilla O19 (2-0) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 11 oktober 2022 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Borussia Dortmund O19 het dinsdag 11 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Fußballpark BVB Hohenbuschei in Dortmund.

Via de Borussia Dortmund O19 - Sevilla O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia Dortmund O19 - Sevilla O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Borussia Dortmund O19 en Sevilla O19 is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 2-0 overwinning voor Borussia Dortmund O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door J. Rijkhoff, waarmee Borussia Dortmund U19 met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Borussia Dortmund U19 opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het J. Rijkhoff die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Borussia Dortmund U19.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Borussia Dortmund O19.

LIVE Borussia Dortmund O19 - Sevilla O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund O19 - Sevilla O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt J. Rijkhoff met assist van S. Bamba Borussia Dortmund U19 1-0
35' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor P. Rivera Cruz Sevilla U19
40' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor A. Kamara Borussia Dortmund U19
43' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor A. Collado Lopez Sevilla U19
48' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor M. Tullberg Borussia Dortmund U19
48' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor M. Garcia Sevilla U19
46' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel R. Lubach voor A. Kamara Borussia Dortmund U19
46' Wissel Sevilla U19 Wissel B. Sow voor R. Gomez Suarez Sevilla U19
59' Wissel Sevilla U19 Wissel C. Alvarez voor A. Vazquez Sevilla U19
61' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel I. Nwachukwu voor P. Brunner Borussia Dortmund U19
62' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel N. Simic voor S. Bamba Borussia Dortmund U19
66' Wissel Sevilla U19 Wissel M. Naranjo voor M. Bueno Sevilla U19
67' Wissel Sevilla U19 Wissel voor A. Collado Lopez Sevilla U19
78' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel V. Onofrietti voor G. Gurpuz Borussia Dortmund U19
80' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor S. Martinez Macias Sevilla U19
86' Wissel Sevilla U19 Wissel I. Villar voor P. Rivera Cruz Sevilla U19
88' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt J. Rijkhoff met assist van I. Nwachukwu Borussia Dortmund U19 2-0
90' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel T. Meiser voor J. Rijkhoff Borussia Dortmund U19
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia Dortmund O19 - Sevilla O19
Opstellingen Borussia Dortmund O19 - Sevilla O19
De opstellingen van Borussia Dortmund O19 en Sevilla O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.