Nabeschouwing Chelsea O19 - Milan O19 (1-1) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 5 oktober 2022 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Chelsea O19 het woensdag 5 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milan O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Cobham Training Centre in Stoke d'Abernon.

Via de Chelsea O19 - Milan O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea O19 - Milan O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2022/2023 wedstrijd tussen Chelsea O19 en Milan O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Simic, waarmee Milan U19 met 0-1 de leiding nam. Chelsea U19 kwam na 65 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van L. Castledine, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Chelsea O19 - Milan O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea O19 - Milan O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Milan U19 Doelpunt J. Simic met assist van C. Traore Milan U19 0-1
61' Wissel Milan U19 Wissel N. Pluvio voor V. Eletu Milan U19
61' Wissel Milan U19 Wissel J. Longhi voor F. Mangiameli Milan U19
63' Wissel Chelsea U19 Wissel Z. Silcott-Duberry voor H. McMahon Chelsea U19
65' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt L. Castledine Chelsea U19 1-1
68' Wissel Milan U19 Wissel D. Stalmach voor K. Zeroli Milan U19
68' Wissel Milan U19 Wissel G. Alesi voor C. Traore Milan U19
71' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor D. Stalmach Milan U19
72' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor G. Alesi Milan U19
78' Wissel Chelsea U19 Wissel F. Runham voor J. Soonsup-Bell Chelsea U19
82' Wissel Chelsea U19 Wissel T. George voor T. Mendel-Idowu Chelsea U19
92' Wissel Milan U19 Wissel P. Parmiggiani voor G. El Hilali Milan U19
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea O19 - Milan O19
Opstellingen Chelsea O19 - Milan O19
De opstellingen van Chelsea O19 en Milan O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Chelsea O19 - Milan O19

Chelsea O19 en Milan O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea O19 en Milan O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 25 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Chelsea O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Milan O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Chelsea O19 1
Winst Milan O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chelsea O19 op een 4e positie staat, terwijl we Milan O19 terugvinden op de 1e plaats.