Nabeschouwing Club Brugge O19 - Porto O19 (1-2) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 26 oktober 2022 - 13:30 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Club Brugge O19 het woensdag 26 oktober 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Porto O19. De wedstrijd wordt gespeeld in The Nest in Horsford.

Via de Club Brugge O19 - Porto O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge O19 - Porto O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Club Brugge O19 en Porto O19 is onder leiding van scheidsrechter Luca Cibelli geëindigd in een 1-2 overwinning voor Porto O19. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Porto U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van R. Monteiro. Porto U19 vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Monteiro op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut wist Club Brugge U19 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Servais. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Club Brugge U19 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Cibelli, waardoor Porto O19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Club Brugge O19 - Porto O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge O19 - Porto O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Porto U19 Doelpunt R. Monteiro met assist van J. Meireles Porto U19 0-1
21' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor J. Seys Club Brugge U19
28' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor D. Vinhas Porto U19
36' Doelpunt Porto U19 Doelpunt R. Monteiro met assist van J. Meireles Porto U19 0-2
46' Wissel Club Brugge U19 Wissel K. Furo voor L. De Smet Club Brugge U19
46' Wissel Porto U19 Wissel M. Regal voor V. Sousa Porto U19
46' Wissel Club Brugge U19 Wissel M. Servais voor K. Sabbe Club Brugge U19
64' Wissel Club Brugge U19 Wissel L. De Smet voor R. Vermant Club Brugge U19
67' Wissel Porto U19 Wissel B. Ferreira voor M. Fernandes Porto U19
67' Wissel Porto U19 Wissel U. Djalo voor A. Oliveira Porto U19
71' Wissel Club Brugge U19 Wissel J. Willems voor J. Ordonez Club Brugge U19
73' Wissel Porto U19 Wissel J. Agbonifo voor J. Meireles Porto U19
75' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor U. Djalo Porto U19
77' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor A. Engels Club Brugge U19
79' Wissel Porto U19 Wissel B. Pires voor U. Cande Porto U19
81' Wissel Club Brugge U19 Wissel M. Diawara voor A. Engels Club Brugge U19
83' Doelpunt Club Brugge U19 Doelpunt M. Servais met assist van D. De Roeve Club Brugge U19 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge O19 - Porto O19
Opstellingen Club Brugge O19 - Porto O19
De opstellingen van Club Brugge O19 en Porto O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.