Nabeschouwing Maccabi Haifa O19 - Benfica O19 (2-6) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 2 november 2022 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Maccabi Haifa O19 het woensdag 2 november 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Netanya Stadium (Netanya) in Netanya.

Via de Maccabi Haifa O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa O19 - Benfica O19 (2-6)

Het UEFA Youth League duel tussen Maccabi Haifa O19 en Benfica O19 is onder leiding van scheidsrechter Bulat Saryev geëindigd in een 2-6 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Franculino Djú, waarmee Benfica U19 met 0-1 de leiding nam. Benfica U19 vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Franculino Djú op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Benfica U19, waarmee Hugo Félix zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Benfica U19 geen gas terug, waardoor in de 62e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Ivan Lima. De 0-5 voor Benfica U19 volgde even later in de 65e minuut nadat João Rêgo namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 69e werkte L. Eissat de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 0-6 kwam te staan. Vervolgens was de beurt weer aan Maccabi Haifa U19 om te scoren. In de 84e minuut zette A. Kahvić de stand op 1-6 in het voordeel van Maccabi Haifa U19. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Maccabi Haifa U19. Het was A. Kahvić die in de 88e minuut de stand op 2-6 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bulat Saryev bij een 2-6 eindstand in het voordeel van Benfica O19.

LIVE Maccabi Haifa O19 - Benfica O19 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Franculino Djú met assist van Hugo Félix Benfica U19 0-1
31' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Franculino Djú met assist van Hugo Félix Benfica U19 0-2
46' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel Y. Distelfeld voor O. Dahan Maccabi Haifa U19
46' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel A. Khalaili voor E. Otachi Maccabi Haifa U19
48' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Hugo Félix met assist van Franculino Djú Benfica U19 0-3
55' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel G. Yabelo voor S. Sheto Maccabi Haifa U19
60' Wissel Benfica U19 Wissel Iuri Moreira voor Franculino Djú Benfica U19
60' Wissel Benfica U19 Wissel Ivan Lima voor João Neves Benfica U19
62' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Ivan Lima met assist van André Gomes Benfica U19 0-4
63' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel A. Kahvić voor I. Pahima Maccabi Haifa U19
65' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt João Rêgo Benfica U19 0-5
66' Wissel Benfica U19 Wissel K. Lubrano voor Hugo Félix Benfica U19
66' Wissel Benfica U19 Wissel João Conceição voor Diogo Spencer Benfica U19
68' Gele kaart Maccabi Haifa U19 Gele kaart voor L. Eissat Maccabi Haifa U19
69' Eigen doelpunt Benfica U19 Eigen doelpunt L. Eissat Benfica U19 0-6
70' Wissel Benfica U19 Wissel Tiago Freitas voor João Rêgo Benfica U19
71' Gele kaart Maccabi Haifa U19 Gele kaart voor S. Razon Maccabi Haifa U19
75' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor João Veloso Benfica U19
75' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel Z. Shimol voor S. Razon Maccabi Haifa U19
77' Gele kaart Maccabi Haifa U19 Gele kaart voor Y. Levi Maccabi Haifa U19
77' Gele kaart Maccabi Haifa U19 Gele kaart voor Z. Leigh Maccabi Haifa U19
84' Doelpunt Maccabi Haifa U19 Doelpunt A. Kahvić Maccabi Haifa U19 1-6
87' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor João Fonseca Benfica U19
88' Penalty Maccabi Haifa U19 Penalty A. Kahvić Maccabi Haifa U19 2-6
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Haifa O19 - Benfica O19
Opstellingen Maccabi Haifa O19 - Benfica O19
De opstellingen van Maccabi Haifa O19 en Benfica O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.