Nabeschouwing Nantes U19 - Pyunik U19 (2-0) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 14 september 2022 - 19:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Nantes U19 het woensdag 14 september 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Pyunik U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Marcel-Saupin in Nantes.

Via de Nantes U19 - Pyunik U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes U19 - Pyunik U19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Nantes U19 en Pyunik U19 is onder leiding van scheidsrechter Robert Ian Jenkins geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nantes U19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door E. Lukoki Mateso, waarmee Nantes U19 met 1-0 de leiding nam. Nantes U19 vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Appuah op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Nantes U19.

Wedstrijdstatistieken Nantes U19 - Pyunik U19
2
0
LIVE Nantes U19 - Pyunik U19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes U19 - Pyunik U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Nantes U19 Gele kaart voor E. Lukoki Mateso Nantes U19
52' Doelpunt Nantes U19 Doelpunt E. Lukoki Mateso Nantes U19 1-0
53' Wissel Nantes U19 Wissel S. Appuah voor A. Camara Nantes U19
53' Wissel Nantes U19 Wissel E. Mafoumbi voor E. Lukoki Mateso Nantes U19
59' Wissel Pyunik U19 Wissel D. Mkrtchyan voor E. Papikyan Pyunik U19
63' Doelpunt Nantes U19 Doelpunt S. Appuah Nantes U19 2-0
66' Wissel Pyunik U19 Wissel N. Baroyan voor A. Tumasyan Pyunik U19
76' Wissel Nantes U19 Wissel A. Dosso voor B. Meupiyou Menadjou Nantes U19
77' Wissel Nantes U19 Wissel W. Mountsangui voor D. Assoumani Nantes U19
86' Wissel Pyunik U19 Wissel A. Adamyan voor D. Mkrtchyan Pyunik U19
86' Wissel Pyunik U19 Wissel M. Sargsyan voor A. Miqayelyan Pyunik U19
89' Wissel Nantes U19 Wissel S. Toure voor A. Mahamoud Nantes U19
Video hoogtepunten en samenvatting Nantes U19 - Pyunik U19
Opstellingen Nantes U19 - Pyunik U19
De opstellingen van Nantes U19 en Pyunik U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Nantes U19 - Pyunik U19

Nantes U19 en Pyunik U19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Ian Jenkins en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nantes U19 en Pyunik U19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.