Nabeschouwing Napoli O19 - Ajax O19 (1-1) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 12 oktober 2022 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Napoli O19 het woensdag 12 oktober 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Ajax O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Napoli.

Via de Napoli O19 - Ajax O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli O19 - Ajax O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2022/2023 wedstrijd tussen Napoli O19 en Ajax O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 29 minuten. L. Rossi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Napoli U19 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 44e minuut kreeg O. Gorter van Ajax U19 voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ajax U19 de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Hato namens Ajax U19 in de 88e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Napoli O19 - Ajax O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli O19 - Ajax O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor O. Gorter Ajax U19
29' Penalty Napoli U19 Penalty L. Rossi Napoli U19 1-0
33' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor L. DAvino Napoli U19
37' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor B. Barba Napoli U19
44' Tweede gele kaart Ajax U19 Tweede gele kaart voor O. Gorter Ajax U19
46' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor N. Viereck Ajax U19
58' Wissel Napoli U19 Wissel D. Hysaj voor L. DAvino Napoli U19
58' Wissel Napoli U19 Wissel G. Iaccarino voor L. Russo Napoli U19
63' Wissel Ajax U19 Wissel R. Chahid voor J. Kjaer Ajax U19
63' Wissel Ajax U19 Wissel S. Idumbo-Muzambo voor D. Kalokoh Ajax U19
63' Wissel Ajax U19 Wissel Y. Boerhout voor G. O. Misehouy Ajax U19
65' Wissel Napoli U19 Wissel D. Acampa voor L. Gningue Napoli U19
66' Wissel Napoli U19 Wissel P. Marranzino voor A. Spavone Napoli U19
66' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor C. Van Bohemen Ajax U19
70' Wissel Ajax U19 Wissel A. Henry voor N. Viereck Ajax U19
76' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor P. Marranzino Napoli U19
78' Wissel Napoli U19 Wissel A. Lettera voor L. Boni Napoli U19
82' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor A. Lettera Napoli U19
86' Wissel Ajax U19 Wissel G. Alders voor R. Sarfo Ajax U19
88' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt J. Hato met assist van J. Banel Ajax U19 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli O19 - Ajax O19
Opstellingen Napoli O19 - Ajax O19
De opstellingen van Napoli O19 en Ajax O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Napoli O19 - Ajax O19

Napoli O19 en Ajax O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Goga Kikacheishvili en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli O19 en Ajax O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 4 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ajax O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Napoli O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Napoli O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Napoli O19 0
Winst Ajax O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli O19 op een 4e positie staat, terwijl we Ajax O19 terugvinden op de 2e plaats.