Nabeschouwing Olympique Marseille U19 - Sporting CP O19 (0-6) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 4 oktober 2022 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Olympique Marseille U19 het dinsdag 4 oktober 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Vélodrome in Marseille.

Via de Olympique Marseille U19 - Sporting CP O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Marseille U19 - Sporting CP O19 (0-6)

Het UEFA Youth League duel tussen Olympique Marseille U19 en Sporting CP O19 is onder leiding van scheidsrechter Kaspar Sjöberg geëindigd in een 0-6 overwinning voor Sporting CP O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door A. Moreira, waarmee Sporting CP U19 met 0-1 de leiding nam. Sporting CP U19 vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Loureiro Carvalho Justo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Sporting CP U19, waarmee M. Fernandes zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sporting CP U19 geen gas terug, waardoor in de 49e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van R. Ribeiro. De 0-5 voor Sporting CP U19 volgde even later in de 52e minuut nadat R. Ribeiro namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 59e minuut en kwam op naam te staan van Sporting CP U19 speler A. Moreira, die daarmee tekende voor de 0-6. Na 70 minuten werd D. Monteiro van Sporting CP U19 met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Sporting CP U19 het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen. Een penalty voor Olympique Marseille U19 in de 79e minuut had opnieuw een goal moeten betekenen, maar doordat E. Gebreyesus de strafschop miste bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kaspar Sjöberg en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Sporting CP O19, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Olympique Marseille U19 - Sporting CP O19 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Marseille U19 - Sporting CP O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor D. Essugo Sporting CP U19
26' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt A. Moreira Sporting CP U19 0-1
40' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt S. Loureiro Carvalho Justo met assist van R. Ribeiro Sporting CP U19 0-2
41' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt M. Fernandes met assist van R. Ribeiro Sporting CP U19 0-3
46' Wissel Olympique Marseille U19 Wissel L. Boulmot voor I. Hadari Olympique Marseille U19
46' Wissel Olympique Marseille U19 Wissel L. Lukoki voor M. El Asrar Olympique Marseille U19
49' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt R. Ribeiro met assist van S. Loureiro Carvalho Justo Sporting CP U19 0-4
52' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt R. Ribeiro met assist van M. Fernandes Sporting CP U19 0-5
52' Wissel Olympique Marseille U19 Wissel R. Hassad voor U. Bertelli Olympique Marseille U19
59' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt A. Moreira met assist van M. Fernandes Sporting CP U19 0-6
59' Wissel Sporting CP U19 Wissel M. Marques voor D. Travassos Sporting CP U19
59' Wissel Sporting CP U19 Wissel J. Muniz voor D. Essugo Sporting CP U19
61' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor D. Cabral Sporting CP U19
64' Gele kaart Olympique Marseille U19 Gele kaart voor A. Caprice Olympique Marseille U19
67' Wissel Olympique Marseille U19 Wissel J. Rahou voor A. Benyahia-Tani Olympique Marseille U19
69' Wissel Sporting CP U19 Wissel M. Mendonca voor M. Fernandes Sporting CP U19
70' Rode kaart Sporting CP U19 Rode kaart voor D. Monteiro Sporting CP U19
74' Wissel Olympique Marseille U19 Wissel L. Doumeng voor R. Nyakossi Olympique Marseille U19
78' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor D. Callai Sporting CP U19
79' Penalty gemist Olympique Marseille U19 Penalty gemist E. Gebreyesus Olympique Marseille U19
80' Wissel Sporting CP U19 Wissel P. Sanca voor A. Moreira Sporting CP U19
80' Wissel Sporting CP U19 Wissel M. Cruz voor R. Ribeiro Sporting CP U19
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Marseille U19 - Sporting CP O19
Opstellingen Olympique Marseille U19 - Sporting CP O19
De opstellingen van Olympique Marseille U19 en Sporting CP O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.