Nabeschouwing Qabala O19 - Hajduk Split U19 (1-2) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 4 oktober 2022 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Qabala O19 het dinsdag 4 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Hajduk Split U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Şəhər stadionu in Zaqatala.

Via de Qabala O19 - Hajduk Split U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qabala O19 - Hajduk Split U19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Qabala O19 en Hajduk Split U19 is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hajduk Split U19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door S. Shahniyarov, waarmee Qabala U19 met 1-0 de leiding nam. Hajduk Split U19 kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Vuskovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette J. Vrcic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hajduk Split U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arda Kardeşler, waardoor Hajduk Split U19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Qabala O19 - Hajduk Split U19
1
2
LIVE Qabala O19 - Hajduk Split U19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qabala O19 - Hajduk Split U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Hajduk Split U19 Wissel K. Nazor voor B. Jemo Hajduk Split U19
52' Doelpunt Qabala U19 Doelpunt S. Shahniyarov met assist van S. Aghayev Qabala U19 1-0
65' Wissel Hajduk Split U19 Wissel A. Klaric-Kukuz voor M. Calusic Hajduk Split U19
68' Doelpunt Hajduk Split U19 Doelpunt L. Vuskovic Hajduk Split U19 1-1
77' Wissel Qabala U19 Wissel R. Badalzade voor R. Gafarov Qabala U19
83' Gele kaart Hajduk Split U19 Gele kaart voor V. Semiga Hajduk Split U19
87' Gele kaart Qabala U19 Gele kaart voor K. Khudaverdiyev Qabala U19
87' Gele kaart Qabala U19 Gele kaart voor M. Muradov Qabala U19
87' Gele kaart Hajduk Split U19 Gele kaart voor K. Nazor Hajduk Split U19
88' Doelpunt Hajduk Split U19 Doelpunt J. Vrcic met assist van V. Semiga Hajduk Split U19 1-2
90' Wissel Hajduk Split U19 Wissel L. Loncar voor V. Semiga Hajduk Split U19
90' Wissel Hajduk Split U19 Wissel N. Duic voor R. Brajkovic Hajduk Split U19
92' Wissel Hajduk Split U19 Wissel T. Arkovic voor L. Vuskovic Hajduk Split U19
92' Wissel Qabala U19 Wissel K. Mammadli voor K. Bakhishov Qabala U19
Video hoogtepunten en samenvatting Qabala O19 - Hajduk Split U19
Opstellingen Qabala O19 - Hajduk Split U19
De opstellingen van Qabala O19 en Hajduk Split U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.