Nabeschouwing Salzburg O19 - Chelsea O19 (5-1) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 25 oktober 2022 - 14:30 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Salzburg O19 het dinsdag 25 oktober 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Chelsea O19.

Via de Salzburg O19 - Chelsea O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg O19 - Chelsea O19 (5-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Salzburg O19 en Chelsea O19 is onder leiding van scheidsrechter Miloš Milanović geëindigd in een 5-1 overwinning voor Salzburg O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door F. Crescenti, waarmee Salzburg U19 met 1-0 de leiding nam. Chelsea U19 kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Mothersille, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Salzburg U19 vervolgens op 2-1. Het was K. Konate die vanaf 11 meter wist te scoren in de 33e minuut.

Na 39 minuten werd de voorsprong voor Salzburg U19 vergroot nadat K. Konate de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 71e minuut nadat K. Konate namens Salzburg U19 de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Salzburg U19 speler D. Lechner, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Miloš Milanović bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Salzburg O19.

LIVE Salzburg O19 - Chelsea O19 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg O19 - Chelsea O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt F. Crescenti met assist van Z. Jano Salzburg U19 1-0
16' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt M. Mothersille met assist van J. Tauriainen Chelsea U19 1-1
32' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor J. Soonsup-Bell Chelsea U19
33' Penalty Salzburg U19 Penalty K. Konate Salzburg U19 2-1
39' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt K. Konate met assist van F. Crescenti Salzburg U19 3-1
48' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor M. Gevorgyan Salzburg U19
56' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor B. Humphreys Chelsea U19
64' Wissel Chelsea U19 Wissel S. Thomas voor J. Soonsup-Bell Chelsea U19
65' Wissel Chelsea U19 Wissel H. McMahon voor Z. Sturge Chelsea U19
69' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor L. Castledine Chelsea U19
69' Wissel Salzburg U19 Wissel T. Paumgartner voor M. Sadeqi Salzburg U19
69' Wissel Salzburg U19 Wissel D. Lechner voor F. Crescenti Salzburg U19
71' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt K. Konate met assist van R. Hofer Salzburg U19 4-1
75' Wissel Salzburg U19 Wissel R. Zikovic voor T. Sahin Salzburg U19
75' Wissel Salzburg U19 Wissel L. Reischl voor Z. Jano Salzburg U19
75' Wissel Chelsea U19 Wissel D. Abu voor F. Runham Chelsea U19
75' Wissel Chelsea U19 Wissel T. Mendel-Idowu voor L. Castledine Chelsea U19
79' Wissel Salzburg U19 Wissel T. Trummer voor K. Konate Salzburg U19
91' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt D. Lechner met assist van T. Trummer Salzburg U19 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg O19 - Chelsea O19
Opstellingen Salzburg O19 - Chelsea O19
De opstellingen van Salzburg O19 en Chelsea O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.