Nabeschouwing Antwerp U19 - Barcelona O19 (0-3) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 13 december 2023 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Antwerp U19 het woensdag 13 december 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Antwerp U19 - Barcelona O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp U19 - Barcelona O19 (0-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Antwerp U19 en Barcelona O19 is onder leiding van scheidsrechter Ivo Manuel Torres da Rocha Fernandes geëindigd in een 0-3 overwinning voor Barcelona O19. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Hugo Alba Silveira, waarmee Barcelona U19 met 0-1 de leiding nam. Barcelona U19 vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dani Rodriguez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Juan Hernández van Barcelona U19 die de 0-3 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ivo Manuel Torres da Rocha Fernandes, waardoor Barcelona O19 dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Antwerp U19 - Barcelona O19 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp U19 - Barcelona O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Hugo Alba Silveira met assist van Marc Bernal Barcelona U19 0-1
24' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Dani Rodriguez Barcelona U19 0-2
53' Wissel Barcelona U19 Wissel Quim Junyent voor Brian Fariñas Pérez Barcelona U19
60' Wissel Antwerp U19 Wissel Jeff Godelaine voor Ignace Abdelhamid Antwerp U19
74' Wissel Barcelona U19 Wissel Juan Hernández voor Cristo Muñoz Barcelona U19
74' Wissel Barcelona U19 Wissel Pau Prim voor Hugo Alba Silveira Barcelona U19
75' Wissel Barcelona U19 Wissel Òscar Gistau Ferreño voor Dani Rodriguez Barcelona U19
77' Wissel Antwerp U19 Wissel Jarne Lievens voor Semm Renders Antwerp U19
81' Wissel Barcelona U19 Wissel Landry Cephas Farré Miró voor Marc Bernal Barcelona U19
83' Wissel Antwerp U19 Wissel Mats Van Helden voor Andreas Verstraeten Antwerp U19
83' Gele kaart Antwerp U19 Gele kaart voor Andreas Verstraeten Antwerp U19
84' Gele kaart Antwerp U19 Gele kaart voor Milo Horemans Antwerp U19
88' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Landry Cephas Farré Miró Barcelona U19
88' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor L. C. Farre Miro Barcelona U19
93' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Juan Hernández met assist van Òscar Gistau Ferreño Barcelona U19 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp U19 - Barcelona O19
Opstellingen Antwerp U19 - Barcelona O19
De opstellingen van Antwerp U19 en Barcelona O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Antwerp U19 - Barcelona O19

Antwerp U19 en Barcelona O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivo Manuel Torres da Rocha Fernandes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antwerp U19 en Barcelona O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 19 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Barcelona O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Antwerp U19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Antwerp U19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antwerp U19 0
Winst Barcelona O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp U19 op een 4e positie staat, terwijl we Barcelona O19 terugvinden op de 2e plaats.