Nabeschouwing Benfica O19 - Real Sociedad O19 (2-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Dinsdag 24 oktober 2023 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Benfica O19 het dinsdag 24 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Caixa Futebol Campus in Seixal.

Via de Benfica O19 - Real Sociedad O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica O19 - Real Sociedad O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Benfica O19 en Real Sociedad O19 is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 2-1 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Hugo Félix van Benfica U19 via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 20 minuten was het Martín Arruti die Real Sociedad U19 op een 0-1 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Benfica U19 in de 25e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Kyanno Lorenzo Miranda de Brito e Silva.

In de 46e minuut werd Anartz Segurola Olaizola van Real Sociedad U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Real Sociedad U19 het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 57e minuut werd Theo Michael Kev Folgado van Real Sociedad U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Real Sociedad U19 met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 79e minuut nam Benfica U19 de leiding na een doelpunt van Rafael Luís.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor Benfica O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Benfica O19 - Real Sociedad O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica O19 - Real Sociedad O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Penalty gemist Benfica U19 Penalty gemist Hugo Félix Hugo Félix Benfica U19
19' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Joshua Wynder Benfica U19
20' Doelpunt Real Sociedad U19 Doelpunt Martín Arruti Real Sociedad U19 0-1
25' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Kyanno Lorenzo Miranda de Brito e Silva met assist van Rafael Luís Benfica U19 1-1
31' Gele kaart Real Sociedad U19 Gele kaart voor Manex Gibelalde Real Sociedad U19
46' Rode kaart Real Sociedad U19 Rode kaart voor Anartz Segurola Olaizola Real Sociedad U19
57' Rode kaart Real Sociedad U19 Rode kaart voor Theo Michael Kev Folgado Real Sociedad U19
59' Wissel Real Sociedad U19 Wissel Jon Garro voor Alejandro Nores Souto Real Sociedad U19
59' Wissel Real Sociedad U19 Wissel Gorka Gorosabel Añorga voor Manex Gibelalde Real Sociedad U19
59' Wissel Real Sociedad U19 Wissel Alain Velarde Tejedor voor Dario Ramirez Ramirez Real Sociedad U19
76' Wissel Benfica U19 Wissel Karel Mustmaa voor Hugo Félix Benfica U19
76' Wissel Real Sociedad U19 Wissel Lander Astiazarán Escabias voor Martín Arruti Real Sociedad U19
76' Wissel Benfica U19 Wissel Gonçalo Moreira voor Kyanno Lorenzo Miranda de Brito e Silva Benfica U19
79' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Rafael Luís met assist van Diogo Spencer Benfica U19 2-1
82' Wissel Real Sociedad U19 Wissel Pablo Arenzana Minguez voor Arkaitz Mariezkurrena Real Sociedad U19
89' Wissel Benfica U19 Wissel Carlos Miguel Meotti de Almeida voor Ivan Lima Benfica U19
89' Wissel Benfica U19 Wissel Joao Veloso voor Diogo Prioste Benfica U19
93' Gele kaart Real Sociedad U19 Gele kaart voor Ekain Orobengoa Real Sociedad U19
97' Gele kaart Real Sociedad U19 Gele kaart voor Iker Ropero Saizar Real Sociedad U19
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica O19 - Real Sociedad O19
Opstellingen Benfica O19 - Real Sociedad O19
Voorbeschouwing Benfica O19 - Real Sociedad O19

Benfica O19 en Real Sociedad O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Benfica O19 en Real Sociedad O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Benfica O19 0
Winst Real Sociedad O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica O19 op een 2e positie staat, terwijl we Real Sociedad O19 terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.