Nabeschouwing Celtic O19 - Feyenoord O19 (2-3) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 13 december 2023 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Celtic O19 het woensdag 13 december 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Cappielow Park in Greenock.

Via de Celtic O19 - Feyenoord O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic O19 - Feyenoord O19 (2-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Celtic O19 en Feyenoord O19 is onder leiding van scheidsrechter Mohammad Usman Aslam geëindigd in een 2-3 overwinning voor Feyenoord O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Lewis Dobbie, waarmee Celtic U19 met 1-0 de leiding nam. Celtic U19 vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Daniel Kelly op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut wist Feyenoord U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Aymen Sliti.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen Thijs Kraaijeveld in de 89e minuut de 2-2 maakte namens Feyenoord U19. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Feyenoord U19 dat in de 96e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Nesto Groen de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mohammad Usman Aslam bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Feyenoord O19.

LIVE Celtic O19 - Feyenoord O19 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic O19 - Feyenoord O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt Lewis Dobbie met assist van Ben Quinn Celtic U19 1-0
31' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt Daniel Kelly met assist van Kyle Ure Celtic U19 2-0
38' Wissel Feyenoord U19 Wissel Givairo Read voor Lugene Clarinda Arnaud Feyenoord U19
38' Wissel Feyenoord U19 Wissel Rainey Breinburg voor Zino Sneijer Feyenoord U19
38' Wissel Feyenoord U19 Wissel Mike Kleijn voor Jan Plug Feyenoord U19
42' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Djomar Giersthove Feyenoord U19
50' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor Magnus MacKenzie Celtic U19
61' Wissel Feyenoord U19 Wissel Nesto Groen voor Shaqueel van Persie Feyenoord U19
62' Wissel Celtic U19 Wissel Thomas Hatton voor Ben Quinn Celtic U19
65' Wissel Celtic U19 Wissel Corey Thomson voor Kyle Ure Celtic U19
68' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt Aymen Sliti Feyenoord U19 2-1
69' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Jaden Slory Feyenoord U19
69' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Aymen Sliti Feyenoord U19
69' Wissel Feyenoord U19 Wissel Thijs Kraaijeveld voor Aymen Sliti Feyenoord U19
80' Wissel Celtic U19 Wissel Justin Osagie voor Jude Bonnar Celtic U19
81' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor Joe Morrison Celtic U19
89' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt Thijs Kraaijeveld met assist van Ayoub Ouarghi Feyenoord U19 2-2
96' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt Nesto Groen Feyenoord U19 2-3
95' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor Lewis Dobbie Celtic U19
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic O19 - Feyenoord O19
Opstellingen Celtic O19 - Feyenoord O19
De opstellingen van Celtic O19 en Feyenoord O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.