Nabeschouwing Feyenoord O19 - Lazio U19 (2-2) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 25 oktober 2023 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Feyenoord O19 het woensdag 25 oktober 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Lazio U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord O19 - Lazio U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord O19 - Lazio U19 (2-2)

De UEFA Youth League 2023/2024 wedstrijd tussen Feyenoord O19 en Lazio U19 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 30e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Zepiqueno Redmond van Feyenoord U19 via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 40 minuten was het Djomar Giersthove die Feyenoord U19 op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Feyenoord U19 via een goal van Jaden Slory in de 55e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 72e minuut was het Lazio U19 dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Luca Napolitano. In de 83e minuut moest Feyenoord U19 verder met een man minder, nadat Nassim El Harmouz een tweede gele kaart kreeg. Na 86 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat Filipe Bordon de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord O19 - Lazio U19
2
2
LIVE Feyenoord O19 - Lazio U19 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord O19 - Lazio U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Lazio U19 Wissel Luca Napolitano voor Marco Nazzaro Lazio U19
30' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Fabio Ruggeri Lazio U19
30' Penalty gemist Feyenoord U19 Penalty gemist Zepiqueno Redmond Feyenoord U19
32' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Luca Napolitano Lazio U19
40' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt Djomar Giersthove met assist van Aymen Sliti Feyenoord U19 1-0
46' Wissel Lazio U19 Wissel Flavio Sulejmani voor Lorenzo D’Agostini Lazio U19
55' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt Jaden Slory met assist van Jayden Candelaria Feyenoord U19 2-0
59' Wissel Lazio U19 Wissel Federico Serra voor Damyan Yordanov Lazio U19
59' Wissel Lazio U19 Wissel Matteo Marini voor Alessandro Milani Lazio U19
61' Wissel Feyenoord U19 Wissel Délano Diego van der Heijden voor Aymen Sliti Feyenoord U19
72' Doelpunt Lazio U19 Doelpunt Luca Napolitano met assist van Federico Serra Lazio U19 2-1
76' Wissel Lazio U19 Wissel Filippo Bedini voor Matteo Zazza Lazio U19
79' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Nassim El Harmouz Feyenoord U19
83' Tweede gele kaart Feyenoord U19 Tweede gele kaart voor Nassim El Harmouz Feyenoord U19
84' Wissel Feyenoord U19 Wissel Jan Plug voor Jayden Candelaria Feyenoord U19
85' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Gjivai Zechiël Feyenoord U19
86' Doelpunt Lazio U19 Doelpunt Filipe Bordon met assist van Federico Serra Lazio U19 2-2
88' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor Djomar Giersthove Feyenoord U19
92' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Leonardo Di Tommaso Lazio U19
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord O19 - Lazio U19
Opstellingen Feyenoord O19 - Lazio U19
De opstellingen van Feyenoord O19 en Lazio U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.