Nabeschouwing HJK O19 - Nantes U19 (1-0) (3-4 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 22 november 2023 - 17:30 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt HJK O19 het woensdag 22 november 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Nantes U19. De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de HJK O19 - Nantes U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK O19 - Nantes U19 (1-0) (3-4 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen HJK O19 en Nantes U19 is onder leiding van scheidsrechter Stefan Ebner geëindigd in een overwinning voor HJK O19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek HJK O19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

In de 77e minuut dacht HJK U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van Alex Lietsa. Helaas voor HJK U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-4 score in het voordeel van HJK O19, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE HJK O19 - Nantes U19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK O19 - Nantes U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart HJK U19 Gele kaart voor Kaius Simojoki HJK U19 0-0
26' Gele kaart Nantes U19 Gele kaart voor Diockoumalang Gomes Nantes U19
62' Gele kaart HJK U19 Gele kaart voor David Ezeh HJK U19
66' Wissel Nantes U19 Wissel Brayan Nzita Bengo voor Louka Gautier Nantes U19
74' Gele kaart Nantes U19 Gele kaart voor Stanislav Baranov Nantes U19
74' Gele kaart HJK U19 Gele kaart voor David Ezeh Kaius Hardén HJK U19 1-0
77' Doelpunt HJK U19 Doelpunt Alex Lietsa met assist van Aaro Toivonen HJK U19
77' Wissel HJK U19 Wissel Otto Hannula voor Emil Leveälahti HJK U19
79' Wissel HJK U19 Wissel Sankoumba Toure voor Bahereba Guirassy HJK U19
87' Wissel Nantes U19 Wissel Mustafa Abdulmuttaleb Abdulrasoul voor William Grönblom Nantes U19
87' Wissel HJK U19 Wissel Ville Vuorinen voor Kaius Hardén HJK U19
94' Wissel HJK U19 Wissel Exaucé Mafoumbi voor HJK U19
2' Penalty gescoord in shootout Nantes U19 Penalty gescoord in shootout Nathan Zeze Nantes U19 0-1
3' Penalty gemist in shootout HJK U19 Penalty gemist in shootout David Ezeh HJK U19 0-0
4' Penalty gemist in shootout Nantes U19 Penalty gemist in shootout Stredair Appuah Nantes U19 0-0
5' Penalty gescoord in shootout HJK U19 Penalty gescoord in shootout Stanislav Baranov HJK U19 1-1
6' Penalty gescoord in shootout Nantes U19 Penalty gescoord in shootout Timothé David Nantes U19 1-2
6' Penalty gescoord in shootout HJK U19 Penalty gescoord in shootout Liam Möller HJK U19 2-2
8' Penalty gescoord in shootout Nantes U19 Penalty gescoord in shootout Enzo Mongo Nantes U19 2-3
9' Penalty gescoord in shootout HJK U19 Penalty gescoord in shootout Matias Ritari HJK U19 3-3
10' Penalty gescoord in shootout Nantes U19 Penalty gescoord in shootout Sankoumba Toure Nantes U19 3-4
11' Penalty gemist in shootout HJK U19 Penalty gemist in shootout Kaius Simojoki HJK U19 0-0
Video hoogtepunten en samenvatting HJK O19 - Nantes U19
Opstellingen HJK O19 - Nantes U19
De opstellingen van HJK O19 en Nantes U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.