Nabeschouwing Lens U19 - Sevilla O19 (1-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Dinsdag 12 december 2023 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Lens U19 het dinsdag 12 december 2023 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens U19 - Sevilla O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens U19 - Sevilla O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2023/2024 wedstrijd tussen Lens U19 en Sevilla O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 16e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Nolan Hamidou Bonte van Lens U19 via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 23 minuten was het Rayan Fofana die Lens U19 op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Sergio Martínez namens Sevilla U19 in de 68e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lens U19 - Sevilla O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens U19 - Sevilla O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Robert Razvan Jalade Sevilla U19
16' Penalty gemist Lens U19 Penalty gemist Nolan Hamidou Bonte Nolan Hamidou Bonte Lens U19
23' Doelpunt Lens U19 Doelpunt Rayan Fofana met assist van Nolan Hamidou Bonte Lens U19 1-0
36' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Diego Jiménez Sevilla U19
53' Wissel Lens U19 Wissel Oscar Lenne voor Keny Mbala Lens U19
56' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor David López Sevilla U19
58' Gele kaart Lens U19 Gele kaart voor Gregoire Remi Gerard Herbin Lens U19
61' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Ivan Salguero Sevilla U19
63' Wissel Lens U19 Wissel Ismaël Patrick Tahar Aouad voor Nolan Hamidou Bonte Lens U19
63' Wissel Lens U19 Wissel Kembo Diliwidi voor Rayan Fofana Lens U19
63' Wissel Sevilla U19 Wissel Jesús Acuña voor Diego Jiménez Sevilla U19
63' Wissel Sevilla U19 Wissel Álvaro Arquellada voor Eduardo Altozano Agudo Sevilla U19
68' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt Sergio Martínez met assist van Nacho Vizcaíno Sevilla U19 1-1
74' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Nacho Vizcaíno Sevilla U19
74' Wissel Sevilla U19 Wissel Emilio Benítez voor Ivan Salguero Sevilla U19
77' Wissel Lens U19 Wissel Alpha Bah voor Florian Dewaele Lens U19
77' Wissel Lens U19 Wissel Hervé Dasahon Junior Boua Dié voor Anthony Bermont Lens U19
88' Wissel Sevilla U19 Wissel Alberto González voor David López Sevilla U19
88' Wissel Sevilla U19 Wissel Carlos Colomer Morales voor Iker Villar Sevilla U19
90' Gele kaart Lens U19 Gele kaart voor Hervé Dasahon Junior Boua Dié Lens U19
94' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor I. Sow Sevilla U19
95' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Sergio Martínez Sevilla U19
Video hoogtepunten en samenvatting Lens U19 - Sevilla O19
Opstellingen Lens U19 - Sevilla O19
De opstellingen van Lens U19 en Sevilla O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lens U19 - Sevilla O19

Lens U19 en Sevilla O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matthew De Gabriele en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lens U19 en Sevilla O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 20 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lens U19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lens U19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sevilla O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lens U19 1
Winst Sevilla O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lens U19 op een 1e positie staat, terwijl we Sevilla O19 terugvinden op de 2e plaats.