Nabeschouwing Real Sociedad O19 - Benfica O19 (2-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 8 november 2023 - 12:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Real Sociedad O19 het woensdag 8 november 2023 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estado Municipal de Loinaz in Beasain.

Via de Real Sociedad O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad O19 - Benfica O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Real Sociedad O19 en Benfica O19 is onder leiding van scheidsrechter Jasper Vergoote geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Sociedad O19. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Sociedad U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Arenzana P.. Real Sociedad U19 vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Otadui I. op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut wist Benfica U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via João Rêgo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Benfica U19 kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 86e minuut moest Real Sociedad U19 verder met een man minder, nadat Gorosabel G. een tweede gele kaart kreeg. In de 86e minuut moest Real Sociedad U19 verder met een man minder, nadat Gorka Gorosabel Añorga een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jasper Vergoote, waardoor Real Sociedad O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Sociedad O19 - Benfica O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Real Sociedad U19 Doelpunt Arenzana P. met assist van Dario Ramirez Ramirez Real Sociedad U19 1-0
14' Doelpunt Real Sociedad U19 Doelpunt Otadui I. met assist van Aimar Olarra Ayerdi Real Sociedad U19 2-0
19' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor João Rêgo Benfica U19
26' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor João Fonseca Benfica U19
37' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Rafael Luís Benfica U19
42' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt João Rêgo met assist van Tiago Parente Benfica U19 2-1
48' Gele kaart Real Sociedad U19 Gele kaart voor Iker Otadui Real Sociedad U19
62' Gele kaart Real Sociedad U19 Gele kaart voor Amenabar A. Real Sociedad U19
63' Gele kaart Real Sociedad U19 Gele kaart voor Aritz Amenabar Zubizarreta Real Sociedad U19
64' Wissel Real Sociedad U19 Wissel Jon Garro voor Iker Otadui Real Sociedad U19
65' Wissel Benfica U19 Wissel O. Tome voor Ivan Lima Benfica U19
69' Gele kaart Real Sociedad U19 Gele kaart voor Pablo Arenzana Minguez Real Sociedad U19
74' Wissel Real Sociedad U19 Wissel Gorka Gorosabel Añorga voor Pablo Arenzana Minguez Real Sociedad U19
74' Wissel Real Sociedad U19 Wissel Lander Astiazarán Escabias voor Aritz Amenabar Zubizarreta Real Sociedad U19
75' Gele kaart Real Sociedad U19 Gele kaart voor Luken Beitia Real Sociedad U19
75' Wissel Benfica U19 Wissel G. Moreira voor K. SIlva Benfica U19
81' Wissel Benfica U19 Wissel João Conceicão voor Tiago Parente Benfica U19
81' Wissel Benfica U19 Wissel Joao Veloso voor João Rêgo Benfica U19
84' Gele kaart Real Sociedad U19 Gele kaart voor Gorka Gorosabel Añorga Real Sociedad U19
84' Gele kaart Real Sociedad U19 Gele kaart voor Gorosabel G. Real Sociedad U19
86' Tweede gele kaart Real Sociedad U19 Tweede gele kaart voor Gorosabel G. Real Sociedad U19
86' Tweede gele kaart Real Sociedad U19 Tweede gele kaart voor Gorka Gorosabel Añorga Real Sociedad U19
86' Wissel Real Sociedad U19 Wissel Eneko Behobide voor Martín Arruti Real Sociedad U19
93' Gele kaart Real Sociedad U19 Gele kaart voor Jon Garro Real Sociedad U19
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad O19 - Benfica O19
Opstellingen Real Sociedad O19 - Benfica O19
Voorbeschouwing Real Sociedad O19 - Benfica O19

Real Sociedad O19 en Benfica O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad O19 en Benfica O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 24 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Benfica O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Real Sociedad O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Real Sociedad O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad O19 0
Winst Benfica O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad O19 op een 4e positie staat, terwijl we Benfica O19 terugvinden op de 2e plaats.