Nabeschouwing Salzburg O19 - Nantes U19 (0-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 28 februari 2024 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Salzburg O19 het woensdag 28 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Nantes U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg O19 - Nantes U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg O19 - Nantes U19 (0-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Salzburg O19 en Nantes U19 is onder leiding van scheidsrechter Mohammad Usman Aslam geëindigd in een 0-1 overwinning voor Nantes U19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Diockoumalang Gomes, waarmee Nantes U19 met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Nantes U19.

LIVE Salzburg O19 - Nantes U19 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg O19 - Nantes U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Nantes U19 Doelpunt Diockoumalang Gomes Nantes U19 0-1
36' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor Jannik Schuster Salzburg U19
46' Wissel Salzburg U19 Wissel Oliver Lukic voor Tim Paumgartner Salzburg U19
46' Wissel Salzburg U19 Wissel Rocco Žiković voor Jannik Schuster Salzburg U19
61' Wissel Salzburg U19 Wissel Soumaila Diabate voor Zétény Jánó Salzburg U19
68' Wissel Nantes U19 Wissel Louka Gautier voor Stredair Appuah Nantes U19
75' Wissel Salzburg U19 Wissel Elione Fernandes Neto voor Valentin Sulzbacher Salzburg U19
76' Wissel Nantes U19 Wissel Christian Djonda voor Bahereba Guirassy Nantes U19
76' Wissel Nantes U19 Wissel Brayan Nzita Bengo voor Dehmaine Assoumani Nantes U19
79' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor Rocco Žiković Salzburg U19
81' Wissel Salzburg U19 Wissel Jakob Brandtner voor John Mellberg Salzburg U19
82' Gele kaart Nantes U19 Gele kaart voor Mathis Philippe Nantes U19
87' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor Tim Trummer Salzburg U19
94' Wissel Nantes U19 Wissel Sankoumba Toure voor Exaucé Mafoumbi Nantes U19
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg O19 - Nantes U19
Opstellingen Salzburg O19 - Nantes U19
De opstellingen van Salzburg O19 en Nantes U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Salzburg O19 - Nantes U19

Salzburg O19 en Nantes U19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mohammad Usman Aslam en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salzburg O19 en Nantes U19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.